Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

12.Adam

Favori Üye
Katılım
4 Nisan 2016
Mesajlar
25,647
Reaksiyon puanı
28,295
Puanı
1,060
@Sherlock @MasacRE @Bully @DarkLegenD
IMG_1024.jpg
 

xdragxx

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin(belki Gs), Gökhan Gönül, Novak (yüksek ihtimal)ve adını bilmediğim 2-3 gençle anlaştık Ağustos ayına kadar. 2 senelik rezaletlerden sonra yönetim dersine yine iyi çalışamadı yine iyi çalışamadı. Transfer politikalarına bakınca yine ilk 6-8 arası bir yerde olacağız gibi.
Adam gibi bir kaleci alacaksın bu olmazsa olmaz. Galatasaray 2010'ların en başarılı takımıysa bunda şüphesiz Muslera payı var Muslera'yı çıkar Gs'nin 2-3 şampiyonluğu eksik olurdu. Altay'ı 3-4'e bakmadan yolla yalvar yakar Mert Günok'u geri al mesela. Mert Günok ben Şl'de oynayacam diye gelmiyor mu Fabri'yi al hem ligi de biliyor. Heee daha iyi kaleciler alınabilir mi tabii ki bulunur Gs Muslera'yı aldığında kaç kişi Muslera'yı biliyordu ama bu yönetimden en fazla bu kadarı beklenir.
Sol bek Novak, Caner seni fazlasıyla idare eder ama sağ beke GG'yi yedek bırakacak bir sağ bek de şart. Aslında düzgün bir kadro kurarsan orayı GG, Ozan bile idare edebilir. En az 1 baba stoper şart yanında Serdar olur lig için ideal bir tandem olur baba stoper-Serdar.
Orta saha Gustavo ve Mert Hakan yanına bir tane baba orta saha şart. Sol açığı Ferdi, Garry götürürsün bir şekilde sağ açıkta Deniz alternatif olur. Ama öyle bir sağ açık bulacaksın ki 11'e en az forvet kadar skorer olacak. Onu da bir zahmet bulsunlar 2012 Sow gibi bir şey bulurlarsa harika olur ama ihtimal bile vermiyorum.
Vedat Muriqi 4-4-2 oynatılacaksa tutulsun ama tek forvet devam edeceksek gitsin. Ama bu dediğim transferler için Vedat Muriqi'nin de satılması lazım 15-20 arası bir fiyata satarsak harika bir iş başarmış oluruz iş artık menajerlerde. Vedat sonrası forvete bir tane baba forvet bulduğunu atacak (Gomis, Gomez tarzı) bir forvet ve yedeğine de deneyimli bir forvet lazım (Soldado gibi ama bir tık daha iyisi)
Bu dediklerim yapılırsa bir şeyler konuşabiliriz. Ama sen kalede Altay sağ açıkta Sinan Gümüş falan lige başlamayı düşünüyorsan bu zaten son senen olur Ali Koç. Bir de Hasan Ali denen şahısla transfer masasına bile oturmayın defolsun gitsin.

1595541270008.png


 
Son düzenleme: