Fenerbahçe Güzel Başladı: 2-0

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,417
Puanı
1,060

2015-2016 Spor Toto Süper Lig açılış maçında Fenerbahçe evinde Eskişehir'i ağırladı.

Maça istediği gibi başlamayan Fenerbahçe aradığı golleri ilk yarının uzatma dakikalarında buldu. 45+1'de Hasan Ali'nin ortasında Sow düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara yollayarak sezonun ilk golünü atmış oldu. Bu golden sadece 1 dakika sonra Fernandao farkı 2'ye çıkarttı ve ilk yarı 2-0 sonuçlanmış oldu.

Maçın 58.dakikasında Causic 2.sarı karttan kırmızı kart görerek Eskişehir'i 10 kişi bıraktı. 1 ay sakat sahalardan uzak denilen Van Persie 62.dakikada oyuna girerek dedikoduları bitirmiş oldu. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmazken Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrılmış oldu.

Son düzenleme:
Ben maçı yarın sanıyorum.

Kuzenler gelirse izlerim, gelmezse ikinci yarıya bakarım sadece.
Başarılar Fenerbahçe'me, kazanacağız.

ilk maçlarda genelde sürpriz sonuçlar alıyoruz, hayirlisi.

Fenerbahçe lige başlıyor, lig başlıyor. Yeni Fenerbahçe'nin ilk Spor Toto Süper Lig maçı olacak. Bakalım son oynadığımız iki resmi maçtan ne kadar farklı oyun ortaya koyacağız. Bakalım "takım" olgusunda ne kadar gelişme katetmiş olacağız. Hepsini maç başlayınca göreceğiz.

Maçlar başlıyor artık, hayırlı olsun. Spor Toto Süper Lig, umarım fair play çerçevesinde geçer. Bütün takımlara başarılar. Bildiğim, ligin çok zevkli geçeceği, en azından yapılan hamleler bunu gösteriyor.

İlk 11'imiz: Volkan, Şener, Ba, Alves, Hasan Ali, Meireles, Souza, Nani, Diego, Sow ve Fernandao.

Kuzenlere gidiyorum, ilk yarıyla birlikte yorum konusunda görüşürüz.

Ba, Hasan Ali ve Meireles biraz süpriz oldu. Hadi Hasan Ali ile Meireles tamam da, Ba'yı görünce biraz düşündüm. Çok basit hatalar yapabilir. Şu anda en zayıf halka konumunda. Ya bu maçta kendini gösterebilecek ya da tamamen yedekliğe mahkûm olacak, hatta ara ara kadroya bile giremeyecek.

Son düzenleme:
Adim adim sampiyonluga gidiyoruz hadi bakalim basarilar kanarya

Diego atıyordu az daha.

@OzaN iyi oynuyoruz, gol kesin gelir. Eskişehirspor sadece topu kendi kalelerinden uzaklaştırıyor.

Heyt be Sow ve Fernandao ikilisinin iyi başlaması çok iyi oldu. Nani'nin parmağı olmasına da ayrıca sevindim.