Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile Yollarını Ayırdı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1435409642.jpg

Fernandao için düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesinin yenilenmeyeceğini ve yolların ayrılacağını açıklamıştı.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Kulübü de Emre Belözoğlu'na bir mektupla veda etti.

Öte yandan Emre Belözoğlu'nun önümüzdeki sezon İstanbul Başakşehir forması giyeceği öne sürüldü. Abdullah Avcı'nın Emre Belözoğlu için araya girdiği ve bu transferi bir an önce bitirmek istediği belirtildi.

İşte deneyimli oyuncuya gönderilen o mektup:

FFE6F1E330653E714A16F3B3216E595C.jpg

Oh be kurtulduk sonunda.

Çok sevindim gitmesine, kendisini hiç sevmem. Katkısı vardı ama yeni katılacak isim ondan daha fazla katkı sağlayacak birisi olmalı.

ayy ben fazla anlamam futboldan ama bu emre denilen herif ve birde kalecileri var o 2 adam yüzünden sevmiyorlar fenerbahçeyi kisme bence okadarını ben bile anladım :F:F:F
bundan kurutlmuşlar bir ayıda bunların kalesinde var oda giderse fenerbahçe sempati kazanır bence diğerleri tarafındanda :F:F:F

İyi oyuncu muydu, tabi ki iyi oyuncuydu. Son zamanlarda futbolundan çok asabi tavırlarıyla dikkat çekiyordu ve bir kaptana yakışmayacak hareketlerdi. Bir de 35'e girecek. Dinamik bir takım oluşturma adına doğru hamleler. Takım baştan aşağı değişiyor. Hayırlı olsun. Emre Belözoğlu'na bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

İtalyan reyis acımıyor kimseye. :)

Emre Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncularından biridir şüphesiz. Bence hala da alanında en iyilerindendir ama saha dışı yaptıkları saha içinin çok önüne geçmeye başladı. Herkesin Fenerbahçe'den nefret etme sebebi oldu. Daha fazla takımda kalmayacak olması şüphesiz olumlu karar. Artık takım Emre ile ilgili olaylarla gereksiz yere yıpratılamayacak. :)

Son düzenleme:
bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm ne yalan söyliyim...sevmediğimiz yönleri olsa da bu formanın hakkını sonuna kadar vermiş sahada oldugu zaman nesi var nesi yok vermiş bir fenerbahçelidir :):)

Emreyi kişilik olarak sevmesem de futbolunu izlerken zevk aldığım bir oyuncuydu.

Fenerbahçe bence çok yanlış bir karar verdi.

İtalyan reyis acımıyor kimseye. :)

Emre Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncularından biridir şüphesiz. Bence hala da alanında en iyilerindendir ama saha dışı yaptıkları saha içinin çok önüne geçmeye başladı. Herkesin Fenerbahçe'den nefret etme sebebi oldu. Daha fazla takımda kalmayacak olması şüphesiz olumlu karar. Artık takım Emre ile ilgili olaylarla gereksiz yere yıpratılamayacak. :)
Sağlıklı bi Emre dediğin gibi en iyi Türk orta sahadır ama sezonun yarısında sakat sakat olmasa en fazla 60 dakika çıkarıyor ve çok para alıyordu süper bi karar Terraneo dayı işini biliyor. :D

Sağlıklı bi Emre dediğin gibi en iyi Türk orta sahadır ama sezonun yarısında sakat sakat olmasa en fazla 60 dakika çıkarıyor ve çok para alıyordu süper bi karar Terraneo dayı işini biliyor. :D
Valla adam yeni sezonu merakla beklememi sağladı. Geçen sene baya soğumuştum takımdan ama bu sezon farklı olacak. :Z

Doğru bir karar olmuş. Sahada yaptığı hareketlerle kendinden nefret ettiriyodu.

Melo'da giderse Sahalarda daha az vukuat izleriz. 100 yıllık kulüpler böyle futbolculara mahkum değiller. :)

Kimler geldi geçti bu takımlardan yerleri çok rahatlıkla dolar. :)