Fenerbahçe 4-1 M.Başakşehir | STSL 20-21 Sezonu - 14.Hafta Maçı (Maç Sonucu)

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere Biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
o antep maçındaki hakem hatası cüneyt çakır televizyondan seyretmiş o maçı gol var demiş @Gerekli24

İki tane penaltımız verilmedi Thiam'a atılan dirsek ve Sinan'ın adeta tost edildiği pozisyon neyse ki o pozisyonların dönüşü gol oldu. Rafael tamamen amatörce attırdı kendini sonra da Başakşehir tamamen kontrolü kaybetti. Rahat bir galibiyet oldu.

Sonuç olarak Süper Lig tarihinin en skandal maçlarından birisi geride kaldı. En baştaki yüzde yüzlük kırmızı verilseydi maçın kaderi komple değişecekti. Temasta bulunmayan adama kart çıkarması skandalı pekiştirdi sadece. Hakemin düdüğü ne yapıp edilip asılmalı, başka türlü önlenemez bu tür skandallar.

Maçtan geriye ise Fener’in 3 puan aldığı ancak sezonu kaybettiği maç kaldı. Gerek teknik direktör yönünden gerekse de hakem yönünden.

Artık bundan sonra Fener aleyhine bir hakem hatası mı yapıldı? Çat bu maç örnek verilecek. Galatasaray lehine hakem hatası mı yapıldı? Pat bu maç örnek verilecek.

Süper Ligi az çok tanıyorsam, oluşan bu kamuoyundan sonra hele, önümüzdeki haftalar bu puanın acısını başka hakem “hatalarıyla” FB’den çıkaracaklardır. Öyle ya da böyle.

Reactions: Gerekli24

Sıradan bir lig maçıydı. Ama bu sıradan bir lig maçı değildi. Dakika 2.50. Birebir aynı pozisyon şurada hakem kırmızı verse ve rakibinin 10 kişi kalmasıyla iştahlanan bir Fenerbahçe olsa sezonu alacak belki ligi alacaktı.

Bu da ilk maç. Tertemiz bir gol ve verilmiyor

Sen genel olacaklara göre öngörun gibi geldi bana ama yine de yazayım. Böyle bir şey mi var? Bize her maç mutlaka bir tane en az net hata yapılıyor kazandığımız için kimse dile getirmiyor. Bu ligde tek Galatasaray mı var? Fener'e yapıldı diye Galatasaray'a da mı yapılsın? Bu maç sadece Galatasaray'ı etkilemiyor. Lig bu iki takımdan ibaret değil.Böyle bir şey olursa bana ne Fener maçından. Ben tepkimi koyarım yine. Bu olaylar umarım mümkün olduğunca az yaşanır. Sonuçta bir takım hakemle kazanıyorsa bir takım da kaybediyor. Bu bunda yapıldı bunda da bana yapılsın olursa lig diye bir şey kalmaz.

Son düzenleme:
Hâlâ kırmızı karttan bahsediyorsun. Ahmet abim sana cevabı vermiş. Umarım biraz olsun utanırsın...

https://twitter.com/x/status/1341790810333995009

Reactions: Tolstoyevski