Süper Lig 2020-2021 Sezonu 37.Hafta İstanbul derbisinde Fenerbahçe kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor
Saat 20.30'da BeIN Sports HD1'de başlayacak. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.
Yanlış olmuş @Dosi rakip Kasımpaşa.
Rekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuşkasımpaşa olacak 37.hafta @Dosi
bu maça üç kişi idda oynamış 2-2 biter diye @DosiRekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuşnormal şartlarda ozaman hata yapmalıyım
Aslında 3 Mayıs yazısınıda görmüştüm ama buna rağmen açmışım 😱 @Tolstoyevski
İsveçte olmasan fener marketten iftarlık bir şey söylerdin her halde @DosiKonuları önden belirlemiştik ve son maç kısmında Fenerbahçe detayını görünce ve açıp kaçma durumum vardı diye iyice elime yüzüme bulaştırmışım@Tolstoyevski
Öyle bir şey mi var 😱İsveçte olmasan fener marketten iftarlık bir şey söylerdin her halde @Dosi
var internet sitesi online alışveriş sitesi @DosiÖyle bir şey mi var 😱
Ankara'da var mı bilmiyorum. Yapardım belki evet
Rekabet eden kimse olmayınca hata kaçınılmaz olmuşnormal şartlarda ozaman hata yapmalıyım
Aslında 3 Mayıs yazısınıda görmüştüm ama buna rağmen açmışım 😱 @Tolstoyevski
Konuları önden belirlemiştik ve son maç kısmında Fenerbahçe detayını görünce ve açıp kaçma durumum vardı diye iyice elime yüzüme bulaştırmışım@Tolstoyevski
Ne çökmesi abartmaBak ben geçen hakem konusunda dalgınlık yapmıştım hemen tepeme çökmüştün ama oluyormuş demek ki böyle kazalar daNormal bir şey gerçi, o kadar fazla maç oynanıyor ki maçlar çorba gibi oldu artık birbirine karıştı hele günler ve saatler.
hafta içide maç var @DosiNe çökmesi abartma
Okadar konu taslağı hazır edersek normal
Bi de ben konuyu açtıktan hemen sonra çıktım. Acelem vardı
Hafta içi olunca ben tahminde berbat gidiyorum. Üst üste maçlar bana yaramıyorhafta içide maç var @Dosi
Spoileri geç verirsin umarım biz 1 dakika gerideyiz.Maçı açtılar. Uzun bir aradan sonra takip edeceğim, yani canlı takip etmek.
Ekrana bakmasamda duymak kaçınılmaz. Pek tercih ettiğim bir durum değil
Ha doğru öyle birşey vardıSpoileri geç verirsin umarım biz 1 dakika gerideyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?