cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,590
- Puanı
- 1,060
Takımımın başında Şenol Güneş var başka bir sebebe gerek yok.Bunu söyleyebilecek dayanağın nedir? Çünkü ben sebepleri ile birlikte açıkladım. merak ediyorum senin dayanağını ?
Gayet açıklayıcı. Sağ ol. Teşekkürler cevap için.Takımımın başında Şenol Güneş var başka bir sebebe gerek yok.
Sen ve @Yakamoz-Asi ’nin tahminleri göz kamaştırıyor
Konuya yorum yazacakken tenten yazmışım. Kim diye baktım da hobbit mis. Eski nickinde güzeldi bu da güzelEfendim canım
Teşekkür ederim. 😍Konuya yorum yazacakken tenten yazmışım. Kim diye baktım da hobbit mis. Eski nickinde güzeldi bu da güzel
bazinga’nın da senin gibi analiz yeteneği kötü. Bir şey deriz, yok ya sanmam o kadarda değil der sonra hooopp dediğinin tersi çıkarSampiyonluk sansinizi nasil görüyorsunuz @12.Adam @The_Erinch
------
Ben cok iyi analizciyimdir, Fav10'da gecmise dönüp konularima bakabilirsinhatta bir kere @bazinga forum tarihinde bu kadar kapsamli bir analiz yapilmamistir diye bir cümlesi bile vardir yani.
bazinga’nın da senin gibi analiz yeteneği kötü. Bir şey deriz, yok ya sanmam o kadarda değil der sonra hooopp dediğinin tersi çıkar
Analiz benim işim ama çok göstermiyorum onları boş ver 😅bazinga’nın da senin gibi analiz yeteneği kötü. Bir şey deriz, yok ya sanmam o kadarda değil der sonra hooopp dediğinin tersi çıkar
1 saat 20 dakika civarı gururlanmışsın. Niye 2 dakika deyip bizi kandırıyorsunsimdi 2 dakikada gururlandigim o OzaN cümlesini cöpe attin yahu
Ne mutlu sanaAnaliz benim işim ama çok göstermiyorum onları boş ver 😅
Totem yapıyor gerçi tutmuyor galiba.bazinga’nın da senin gibi analiz yeteneği kötü. Bir şey deriz, yok ya sanmam o kadarda değil der sonra hooopp dediğinin tersi çıkar
Sayın admin ne demişti ?simdi 2 dakikada gururlandigim o OzaN cümlesini cöpe attin yahu
1 saat 20 dakika civarı gururlanmışsın. Niye 2 dakika deyip bizi kandırıyorsun
Ne mutlu sana
Mosi açıklamayı yaptı , admin birşey demedi ki.Güldürü attığın mesajda yazıyor.
Mosi açıklamayı yaptı , admin birşey demedi ki.
Tutmuşluğu oluyor. Göztepe maçında işe yaradı.Totem yapıyor gerçi tutmuyor galiba.@bazinga
Demişimdir.27.mesaj için ne düşünüyorsun?@Yakamoz-Asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?