Fenerbahçe 3-2 Çaykur Rizespor | Trendyol Süper Lig 22. Hafta Maçı

Ghezzal oyundan çıkarken kırmızı kart gördü. Rizespor 9 kişi kaldı ve Fener skoru 2-2 yaptı.

FB'nin bir gol atması daha için acaba hakem şimdi kimi oyundan atacak deli gibi merak ediyorum.

En Nesyri attı, Fener 3-2 öne geçti. Beklenen son.

Reactions: Polat Şaşmaz
Her hafta ya Galatasaray ya da Fenerbahçe maçlarının herhangi birisinde enteresan olayların olması artık bir tesadüften ibaret değil. Ben inanmıyorum. İstedikleri kadar ispat etmeye çalışsınlar insanlar artık inanmaz. Bu kadar tesadüf bir sezon için çok fazla.

Maç oynanırken Gezzal paylaşımda bulundu.

Maç Sonucu: atana kadar.

Not: Mesajı Rizespor resmi hesabı atmıştır. Benim herhangi bir sözcük değişimim yoktur. (Atana kadar cümlesi için dedim.)

Son düzenleme:
Penaltı penaltı abi. O şekilde tutup indiremezsin kornerde o yüzden 2.sarı ve kırmızı da doğru.
2.kırmızı kartın aynısı geçen sene Fred'e de olmuştu oyna devam

Haa ama bu 3lü saçmalığı devam ederse bu maçta değil ama bir maçta patlar şampiyonluk yarışından tamamen koparsın bugün Rizeli futbolcular acemiydi önümüzdeki maçlarda affetmezler. Elinde bu kadar hücum oyuncusu varken 3lü defans falan olmaz.

Sence bu sarı mı, kırmızı mı?

https://twitter.com/x/status/1886099483647168914

2-1 FB'm alır demiştim, olsun puan aldım yarışmadan sonuçta.

Reactions: S.G.A.T.
Böyle bir maçı Galatasaray oynasaydı itiraz edip dururdun.
Neyse iyi günler.

Böyle bir maçı Galatasaray oynasaydı itiraz edip dururdun.
Neyse iyi günler.
Teşekkürler yine beklerim
Pozisyonları tek tek yazdım itiraz edilecek bir şey de göremedim
Futbol bu rakibin 9 kişi kaldığı ne ilk ne de son maç

Harika oynadık ezdik diyen de yok zaten bu 3lüyle devam ederse bu ay içinde yarıştan kopacağını da söyledim...

Reactions: S.G.A.T.
İrlandalı oyuncular üçlü oynuyor

Reactions: xdragxx
Tabi kopacaksınız. Bir de şampiyon mu olacaktınız başımıza.

Bana göre penaltıya varın devreye girmelik pozisyon değildi bundan çok oluyor verilmedik rahat bulurum. Ortam hakem verse saygı duyulur. Ama var + 2. sarı bence yanlış. Ghezzal denilene göre küfretmiş ona bir şey diyemem.

2 sezondur her maç hak yer mi bir takım. İstisnasız her maç ya her maç. Öyle bir kabak tadı verdi ki artık Türk futbolundan soğuttular. Galatasaraylı veya Fenerbahçeli olmayan herhangi birinin bu ligi izlemesi çok zor