herkesin beklediği gibi oldu.bence ikinci yarı Fenerbahçe, rahatlıkla maçı döndürür.
Rize'den bunu beklemiyordum helal olsunMaç Sonucu: atana kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 132797
Not: Mesajı Rizespor resmi hesabı atmıştır. Benim herhangi bir sözcük değişimim yoktur. (Atana kadar cümlesi için dedim.)
Sence bu sarı mı, kırmızı mı?Penaltı penaltı abi. O şekilde tutup indiremezsin kornerde o yüzden 2.sarı ve kırmızı da doğru.
2.kırmızı kartın aynısı geçen sene Fred'e de olmuştu oyna devam
Haa ama bu 3lü saçmalığı devam ederse bu maçta değil ama bir maçta patlar şampiyonluk yarışından tamamen koparsın bugün Rizeli futbolcular acemiydi önümüzdeki maçlarda affetmezler. Elinde bu kadar hücum oyuncusu varken 3lü defans falan olmaz.
Fırat Aydınus
Böyle bir maçı Galatasaray oynasaydı itiraz edip dururdun.Fırat Aydınus
Amrabat’ın sarı kart gördüğü pozisyonunda FIFA ve IFAB’ın en önemli kriteri şudur; basan oyuncunun topuğunun yerde olması durumunda pozisyon kırmızı olmaz, sarı kart kararı doğru.
next question?
Teşekkürler yine beklerimBöyle bir maçı Galatasaray oynasaydı itiraz edip dururdun.Neyse iyi günler.
İrlandalı oyuncular üçlü oynuyorPenaltı penaltı abi. O şekilde tutup indiremezsin kornerde o yüzden 2.sarı ve kırmızı da doğru.
2.kırmızı kartın aynısı geçen sene Fred'e de olmuştu oyna devam
Haa ama bu 3lü saçmalığı devam ederse bu maçta değil ama bir maçta patlar şampiyonluk yarışından tamamen koparsın bugün Rizeli futbolcular acemiydi önümüzdeki maçlarda affetmezler. Elinde bu kadar hücum oyuncusu varken 3lü defans falan olmaz.
Tabi kopacaksınız. Bir de şampiyon mu olacaktınız başımıza.Teşekkürler yine beklerimPozisyonları tek tek yazdım itiraz edilecek bir şey de göremedimFutbol bu rakibin 9 kişi kaldığı ne ilk ne de son maç
Harika oynadık ezdik diyen de yok zaten bu 3lüyle devam ederse bu ay içinde yarıştan kopacağını da söyledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?