İkincilik adına final maçı.Fenerbahçe taraftarı şu maçı final maçı olarak görüyor ne ara bu kadar kudreti azaldı bu camianın...
İşte ikinciliğe eskiden burun kıvırırdık..İkincilik adına final maçı.
Bu sene ikinci olursak her sene yükselen bir grafik olacak Ali Koç döneminde.İşte ikinciliğe eskiden burun kıvırırdık..
Kicktipp'te Fenerbahçe yener dedim yıllar sonra, tabii ki yeniliyoruz.Ben ve @bazinga gibi isim ezberlemeye boş ver.
Ben ve @bazinga gibi isim ezberlemeye boş ver.
Bir işimizde düzgün gitse şaşarım.Ferrari'yi düzelttik, bu bozuldu.Hikmetin sual olunmaz ama yaradan bir yerden alıyor, diğer tarafa veriyor.Kicktipp'te Fenerbahçe yener dedim yıllar sonra, tabii ki yeniliyoruz.
Şimdi milli maça odaklandık zaten. Lig maçlarına var daha.Şimdi herkes sussun, nazar değdirmesin, özellikle sen @bazinga. @The_Erinch dayım sen de, @emreemreu sen de. @xdragxx konuşabilir, zaten takımı sürekli gömdüğü için ters tepiyor.
Milli maçlardan sonra sert düşüşe geçtiğimizi bilmeyen de yoktur zaten.Şimdi milli maça odaklandık zaten. Lig maçlarına var daha.
Hakemler müdahale etmese Lider Giresun 5 puan fark olacaktı @emreemreuBu sene ikinci olursak her sene yükselen bir grafik olacak Ali Koç döneminde.
İlk sene 6, sonra 7, sonra 3 ve bu sene de 2. olursak, seneye de şampiyon oluruz. 😛
Olsun, Giresun'um gönüllerin şampiyonu.Hakemler müdahale etmese Lider Giresun 5 puan fark olacaktı @emreemreu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?