Seçenekte beraberlik, gönlünde Fenerbahçe. Her türlü.Paşa alır.
Vitor hocamın vardır bir bildiği. 😛Vitor yine kaşınmaya başladı. Ama suç Mesut'ta tabii ki. Yapsana RvP gibi otur oturduğun yerde diye alfa bir hareket rezil et şu Portekiz köylüsünü bu adam ondan anlıyor çünkü.
Gençleri oynatmak iyi hata yapa yapa tecrübelenicekVitor Pereira'nın yine Muhammed aşkı tutmuş.
Güveniyor @bazingaCrespo'nun 11'de başlamasına sevindim.
Muhammed aşkı biraz fazla olmaya başladı gerçekten. Muhammed - Ferdi şeklindeki kanatlar zayıf kalıyor. Ferdi çok formda oynamalı zaten de Muhammed'in bu kadar süreyi hak edecek bir performansı olduğunu düşünmüyorum.
Vitor Pereira'nın yine Muhammed aşkı tutmuş.
Crespo'nun 11'de başlamasına sevindim.
Muhammed aşkı biraz fazla olmaya başladı gerçekten. Muhammed - Ferdi şeklindeki kanatlar zayıf kalıyor. Ferdi çok formda oynamalı zaten de Muhammed'in bu kadar süreyi hak edecek bir performansı olduğunu düşünmüyorum.
Burak Kapacak ın suçu ne? Neden transfer edildi? Portekizlinin bilgisi dahilinde miydi? Sorarım size.Muhammed aldığı topları kazansa da, her topu çalım atmaya çalışırken öldürüyor. Hoca halen daha ısrar ediyor. Hocam birkaç maç oynatma arada, hatalarından ders çıkarsın. Top kaybı yapmak riskli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?