Fenerbahçe 4-0 Konyaspor | 2025-26 Trendyol Süper Lig 16. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreemreu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,481
Puanı
1,060
Süper Ligin 16. hafta maçında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor.

20.00'da başlayan maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Fenerbahçe: Ederson, Mert, Skriniar, Oosterwolde, Brown, Fred, Alvarez, Asensio, Talisca, Kerem, Duran.

Konyaspor: Bahadır, Andzouana, Uğurcan, Calusic, Guilherme, Jin-Ho Jo, Bjorlo, Melih, Bardhi, Muleka, Umut.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Bu maç dinlenip Asensio ile o bölgede oynasa daha iyi olurdu. Sağ tarafa da Nene ya da Oğuz'u alabilirdi.
Talisca mı? Sağ taraf için yüzde yüz katılıyorum Oğuz’u nedense gözardı ediyor , halbuki Nene’den daha faydalı olabilir.

Maç açıkmış salonda ama kayıt işlerine o kadar odaklanmışımki skoru yeni gördüm. İzleyen FB’li olmayınca gol atılınca evdeki sessizlik bozulmamış :A
------

Ekrana bakmamla 3. Gol geldi :A demekki totem falan hikaye. Her iki şekilde kazanma kaybetme oluyor :A

• Harika
Maç açıkmış salonda ama kayıt işlerine o kadar odaklanmışımki skoru yeni gördüm. İzleyen FB’li olmayınca gol atılınca evdeki sessizlik bozulmamış :A
Üç oldu üç bambaşka birşeysin be Mosi. :Z Kayıt işlerine devam golsüz devam ediyor ok.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fener bu sene şampiyon. İstediği gibi oyunu domine ediyor. Her gol birbirinden güzel :D

Penaltı değildi felan diyen varsa buyrun ben göz doktoruyum :)

• Güldürdün

Get Him Out GIF

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,190
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi