Afyon yüzünden maçları kaçırdı.Ben izlemedim bilmiyorum maçı da pozisyonları da bu hafta böyle oldu bütün maçlar memleketteyim.
Afyon yüzünden maçları kaçırdı.Ben izlemedim bilmiyorum maçı da pozisyonları da bu hafta böyle oldu bütün maçlar memleketteyim.
Yayıncı kuruluş ofsayt çizgisi çizmeyi unuturmu Antalyanın atağında sihirli annemdeki Pakizeler devrede @ArafAfyon yüzünden maçları kaçırdı.
Bizdeki kuruluşlar her şeyi unutur, her şeyi beklerim. Ofsaytın fark edilememesi ayrı bir olay.Yayıncı kuruluş ofsayt çizgisi çizmeyi unuturmu @Araf
Yayıncı kuruluş eşittir Sihirli annem Pakize @Araf @Gerekli24 @DosiBizdeki kuruluşlar her şeyi unutur, her şeyi beklerim. Ofsaytın fark edilememesi ayrı bir olay.
Bizim de maçta pozisyonlar varmış ama hiç bilmiyorum doğru mu yanlış mıBizdeki kuruluşlar her şeyi unutur, her şeyi beklerim. Ofsaytın fark edilememesi ayrı bir olay.
Özetini izle bari.Bizim de maçta pozisyonlar varmış ama hiç bilmiyorum doğru mu yanlış mı
İnternet kısıtlı çark çevirdim sadece Instagram Twitter Facebook için sınırsız haftalık verdiÖzetini izle bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?