Fenerbahçe 1-3 Galatasaray | 2024-2025 Sezonu Süper Lig | 6. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Sara tam bir KDB golü attı.

Hakemin penaltıda kuralı uygulaması sevindirdi. Umarım bu tarz pozisyonlarda hep böyle olur.
 
mourinho gibi bitik hocayı getirmek baştan hataydı. ocak ayına gelmeden puan farkı 10 çıkar.
 
Olmayan bir penaltıdan hakemin saçtığı sarı kartlara rağmen ki sadece Galatasaray gördü ona rağmen eze eze YENDİK.

Sara ve Osimhen harika oyuncular
jelert ve sallaı hiç beğenmedim
yunus akgün harika bir maç çıkardı bay çok kötüydü
 
Tebrikler Galatasaray! 💛❤️

Maçın son dakikalarında Fenerbahçeli taraftarların hep bir ağızdan "Hepiniz o. çocuğusunuz" diye bağırmaları rezaletti. O küfürü tam hâliyle söylediler ve yayında da çok net duyuldu. O anda spiker de sustu ve bu durumu kınamadı.

Maç sonrasında Galatasaraylı futbolcular galibiyetlerini kutlarken stadyumda Fenerbahçenin marşını son ses açmaları çok ironikti
Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmeyi hiç hazmedemiyorlar. Halbuki Fenerbahçe de Galatasaray'ın evinde galibiyet alıyor zaman zaman. Spor bu. Her an her yerde her şey olabilir.
 
Reactions: Bully
Amrabat neden oyuna girdi? Neye derman oldu? Gol aradığın dakikalarda hayalet Szymanski dururken Fred neden çıktı ve daha da vahimi Mert Hakan neden girdi? Aziz, FB'ye hem büyük bir hata yaptırdı hem de bir sezonu daha çöpe attırdı. Herif durdu durdu Mourinho işi çıkardı. İsmail kalsa bu takıma 105 puan aldırırdı.

"Sörloth mu? Hedef küçültmeyin kardeşim." djfjdjsjsksksksk. FB şu En-Nesyri'ye 20 vereceğine Onuachu'ya 10 verse şu anda hem ŞL'de oynuyordu hem de bu maçı almıştı.

Yunus çok iyi oynadı. ADS dönemi harikaydı ama GS'de hep bir şüphe yaşatıyordu. Bugün sünnet olduğu gün olabilir.
 
Geçen sene 99 puan almış takımı neredeyse bütünüyle reddi miras yapıp ortaya çok daha kötü bir ürün çıkarıyorsun ve tüm bunları yaparken de 15M€ maaş alıyorsun.

The Special Kazık.
 
Daha fazla fark yemeden 3-1'e bağlamak iyi oldu.


Sene başındaki tüm korkularım gerçekleşiyor maalesef. En-Nesyri gibi bir çöpe 20 milyon euro saçmak sezonun ölümcül hatası oldu. Aslında kötü değildik bu maç, fakat takımda iş bitirici adam eksikliği hissediliyor.
 
Reactions: S.G.A.T.
Symanzkiye bomboş pozisyonda atsaydı belki farklı konular konuşuyorduk.Gerçekten bitirici forvete sahip değiliz.
 
Uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim. Harika bir maçtı, harika bir derbiydi. Winner takım olmak böyle bir şey. Yunus, kariyer maçını oynadı. Sara, geldiği ligin neden en iyisi olduğunu her maç gösteriyor. Her şey çok güzeldi. Tebrikler renktaşlar
@Bully @MasacRE @Sherlock
 
2020'den beri Kadıköy'de 6. Maç, 4. Galibiyet.

Artık evimiz oluyor orası da
 
Kötü yönetimin sonuçları bunlar. Her geçen gün Fenerbahçe adına daha kötü oluyor. Her sene o sene bu sene demek istiyoruz ama daha kötüye daha kötüye.

Ferdi gittikten sonra umudum tamamen gitti. Birkaç maç daha yenilince Morinyo gönderilir yerine bir Türk hoca getirilir. Sonra o da yenilir ve deriz ki takımı başkası kurdu bu hocanın suçu ney? Sonra hoca 1 gol atar 90 dk defans oynatır sonra 2 . 3 . Oluruz çok iyi bitirdik diye kendimizi avuturuz. Yazık bu takımı bu hale getirenlere yazık. Aziz başkanı secmeyenler çok pişman olacak daha.
 
Abi gel seni galatasaraylı yapalım. Ömrüne yazık
 
Reactions: RüzgarGülü
Yazın acılı tavuklu snitzel verilirse
Çünkü Cumartesi günü herkes Aziz yıldırım diye bağırdı
Tuvalette herkes ihsaldi
Kongre üyesi ol istersen