Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | 2025-26 Trendyol Süper Lig 14. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Hakem golden sonra çok yanlı kararlar verdi Fenerbahçe adına. Galatasaray'ın faulleri verilmezken topa müdahale edilen anlarda Fenerbahçe lehine fauller çaldı. Son dakikalarda gelen şanssız bi golle berabere bitti maç.

Duran derbileri gerçekten seviyor ama Fenerbahçe'nin forveti değil halen.

En azından 1 puan aldık, yenemesen de yenilmeyeceksin.

Reactions: 12.Adam
Kendi sahamizda kazanamamak kötü ama son anda puan almak sevindirici tabiki. En iyi kisimda rakip takimin hevesini son dakika kursaginda birakmak oldu. Keske o gol gecerli olsaydi. Baska bir sonuc olabilirdi.

O sayilmayan golüde kaleci cok kötü bir sekilde yedi. Bu sekilde devam etmesi dilegiyle.

Reactions: 12.Adam
Futbolun çok sıkıcı bir spor olduğunu düşünüyorum bazen, şu maç bile gram heyecanlandırmıyor 1-2 pozisyon hariç...
Katılıyorum. Fenerbahçe - Galatasaray derbisine yakışmayan bir maçtı. İki takımın da kaleyi bulan şut sayılarının vasatlığı maçın durumunu açıklıyor zaten. Türkiye'nin en çok taraftara sahip, milyon Euroluk kadrolara sahip iki büyük takımının böyle kısır bir maç oynaması üzücü. Maç başlamadan "berabere biter" demiştim, yanılmadım. Bana göre iki tarafın da oyunu iyi değildi. Keyifsiz, heyecansız ve sıkıcı bir maçtı.

avrupalı bir hakem olsa vermezdi o eli kaleci kurtarıyor diye irlanda da böyle goller yeniliyor elle müdahale ve kaleci tutuyor ardından top rakibe geçiyor öyle gol atıyor @Dosi Shamrock rovers-Bohemian Dublin Maçı
cork city Shamrock rovers maçı bu maç avrupa kupasında oynansaydı el demezlerdi @Dosi

Reactions: Dosi
Biz bugünün geleceğini haftalar önce biliyorduk zaten, söyledik haykırdık. 👇 Ama ne olursa olsun istedikleri hakemi atasınlar yine yine yine yenicez

Sallai'ye yapılan harekete kırmızı verme, penaltıyı verme. Ama Sallai'nin ne hikmetse o hareketini gör. Fenerbahçe şampiyon ilan edildi de bizim haberimiz yok sanırım.

https://twitter.com/x/status/1995589674161889288
Bu 50 dakikada gözünün önündeki 1 kırmızıyı görmedi.

Son düzenleme:
Reactions: ömer karataş