Fenerbahçe 3-2 Göztepe | Trendyol Süper Lig 21. Hafta Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,520
Puanı
410
1000007887.jpg

Fenerbahçe haftanın maçında sahasında Göztepe ile karşılaşıyor. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksindeki maç saat 19.00'de spor severler ile buluşacak.

Haftanın maçında, Fav10 ailesi olarak iki takımada başarılar dileriz. İyi seyirler.

Maç ile ilgili görüşlerinizi konu altına yazabilirsiniz..

Dün Okan Buruğun maçın hakemini tehdit etmesinin etkilerini merakla izleyeceğim.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Djiku, Çağlar, Yusuf Akçiçek, Oğuz, Fred, Amrabat, Szymanski, Tadic, Dzeko, En-Nesyri.

Göztepe XI: Lis, Nielsen, Koray, Heliton, Bokele, Djalma, Miroshi, Dennis, Tijanic, Juan, Romulo.

Üçlü oynuyorsan bu arkada ekstra stoper demek ama hâlâ ceza sahası içinde o kafayı Romulo'ya vurdurup gol yiyorsun. Ambrabat çok fazla geriye gelerek takımın boyunu gereksiz uzatıp takımı geri yaslıyor.

Göztepe 2. golü de atmak üzereydi.

Göztepe dehşet önde pres yapıyor. FB uzun topa mecbur kalıyor onda da Göztepeli oyuncular hemen dönüp pas arası yapıyor. Göztepe gerçek bir takım oldu. Onlarla mücadele etmenin tek yolu fiziksel üstün olmak. Ders çıkaracak çok şey var. Doğru yapılanma her zaman sonuç verir.

Göztepe bunların anladığı dilden oynuyor. En ufak müdahalede defans oyuncuları hemen yerde. Aynen böyle devam.

FB üçlü stoper oynuyor ama hâlâ oyunu kurmaya Amrabat geliyor. Bu durum taktiğin varoluşuna aykırı. Orta sahayı geçemiyor takım. Göztepe'de üçlü oynuyor bu arada he. :)

Göztepe savunması uyudu, bedavadan gol attı Fener.
------

2-1 öne geçti Fener. En-Nesyri form tuttu baya.

Oğuz Aydın acayip bir gol attı. 3-1.

10 dakika boğunca aradaki kalite farkından dolayı bu ligde çözemeyecekleri maç yok. Paralarıyla rezil olan kulüpler…

Bu maç ile birlikte lig adına genel bir yorum yapmak istiyorum.
Avrupa'da 5 takım ile temsil ediliyoruz. Bunlardan ikisi bu sene büyük ihtimalle Fenerbahçe ve Galatasaray olacak.
Kalan 3 takım için adaylar; Eyüp, Göztepe, Samsun olur.
Beşiktaş durumunu düzeltecek özellikle yeni teknik direktörü Ole Gunnar Solskjear ile. Ama aradaki puan farkını kapatabilecek maç sayısı kalabilecek mi Beşiktaş ve Trabzonspor için göreceğiz. Maç sayısı anlamında makas daralıyor.
Şuan ki oyun felsefeleri ile Eyüp, Göztepe ve Samsun'u puan anlamında yakalamaları çok zor Beşiktaş ve Trabzonspor'un. Sene sonu avrupa vitrininde olacaklarını sanmıyorum.

Şuan devam eden transfer sezonunu Beşiktaş ve Trabzonspor bu düşünceyi fark ederek değerlendirmeli. (İki takımda transfer yapmasın demiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.)

FB ve GS ortaya oyun koyan her takıma karşı çuvalladı. Göztepe ve Samsun gibi takımların sayısının artmasını temenni ediyorum.

Bu maç ile birlikte lig adına genel bir yorum yapmak istiyorum.
Avrupa'da 5 takım ile temsil ediliyoruz. Bunlardan ikisi bu sene büyük ihtimalle Fenerbahçe ve Galatasaray olacak.
Kalan 3 takım için adaylar; Eyüp, Göztepe, Samsun olur.
Beşiktaş durumunu düzeltecek özellikle yeni teknik direktörü Ole Gunnar Solskjear ile. Ama aradaki puan farkını kapatabilecek maç sayısı kalabilecek mi Beşiktaş ve Trabzonspor için göreceğiz. Maç sayısı anlamında makas daralıyor.
Şuan ki oyun felsefeleri ile Eyüp, Göztepe ve Samsun'u puan anlamında yakalamaları çok zor Beşiktaş ve Trabzonspor'un. Sene sonu avrupa vitrininde olacaklarını sanmıyorum.

Şuan devam eden transfer sezonunu Beşiktaş ve Trabzonspor bu düşünceyi fark ederek değerlendirmeli. (İki takımda transfer yapmasın demiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.)
Trabzonspor ligi 3. bitirecek.

• Okudum
Reactions: TenTen
FB ve GS ortaya oyun koyan her takıma karşı çuvalladı. Göztepe ve Samsun gibi takımların sayısının artmasını temenni ediyorum.

Trabzonspor ligi 3. bitirecek.
Bunu söyleyebilecek dayanağın nedir? Çünkü ben sebepleri ile birlikte açıkladım. merak ediyorum senin dayanağını ?