Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 28.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Antalyaspor Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
@xdragxx hangi mafya çetesiyle katılmak istiyorsun senaryoma puandan oldum varda puandan etti beni 2 defa üst üste
------

2 yi atmışız sayılmamış penaltı kazandık iptal edildi el varmıydı @HeisenBerg
Penaltıyı elden mi iptal etti Pelkas faul yapıyor diye mi iptal etti anlamadım. Ümit Öztürk onu bile doğru dürüst anlatamadı.

Novak'ın pozisyonu penaltı. Pelkas'ın pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.
Ayrıca Antalya şanslı gününde olsa en az 2-0 bitirirdi maçı. Neyse bu sezonu kafamdan çıkardığım için pek dokunmadı.
Özil'e de geçmiş olsun umarım yeni sezon kampına yeni ve kaliteli bir hoca eşliğinde hazırlanır. Bu sezon zaten Erol kalitesini köreltecekti adamın sol bek kovalatmaktan.

Sahada iki tane FB teknik direktörü vardı. Adam Naldo’yu alıp santrafor soktu öndeyken. Maç döndü tamamen. Pozisyon bulamayan FB pozisyon üzerine pozisyon buldu.

Podolski de bu gece uyuyamaz. Ligin en büyük anti-FB topçusu. En çok o üzülmüştür.

İki puan kaçırdım vardan
------

Yok şimdi baktım Pelkas'a sen basıyorsun demiş. Bence çok gri bir pozisyon, Antalyalı oyuncu dizini çıkarıyor Pelkas basmadan önce.
Karışmaması lazım var gri pozisyonsa

Reactions: HeisenBerg
Novak pozisyonu kaçıncı dk da oldu?

Skora en çok katkı yapan oyunculardan biri olan thiamı ilk 11 başlatmıyorsun tamam.Peki niye oyun hamlende de en son tercih oluyor bunu anlamıyorum.Bu hocaları anlamak gerçekten zor.Neyse bizim için güzel bir hafta oldu 🦅 ama önümüzde 5 haftalık zorlu bir fikstür var ve bu fikstür bizim yarışta olup olmadığımızı önemli ölçüde göstericek.

Altay'ın pozisyon bizim Ersin yapınca yer yerinden oynamıştı bir tane de net penaltı var. Ama millet Pelkasın pozisyonunu konuşuyor. Antalya Larin'in pozisyonuna ayağa kaldırır burada fazla ses çıkmadı.