Fenerbahçe 1-1 Antalyaspor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 28.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Antalyaspor Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,417
Puanı
1,060

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda 19.00'da Antalyaspor'u ağırlayacak. Eski Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal 2021 yılında çıktığı hiçbir maçta yenilgi yüzü görmedi. Fenerbahçe de maçı kazanıp zirveye ortak olmak istiyor. Maçın hakemi Ümit Öztürk.

Maçla ilgili tüm yorumları bu konu altından yapabilirsiniz.

Duran top ile açarız Antalyaspor kısa bir takım.

Antalya'nın verilmeyen penaltısına bak. Karşı kalede olsa hakem uçarak vermişti. Antalya bugün kırmızı görmeden tamamlamaz maçı.

Sahada ne yaptığını bilen takım Antalyaspor. Diğer maçlarına nazaran daha fazla pozisyon buldular Fenerbahçe'ye karşı. Ferdi-Mesut, İrfan-Ozan yapmak lazım hemen devre arası.

Ben demiştim bu hafta yenilir tekrar normale döneriz diye.

FB o kadar kötü ki Ersun takımı iyi görünüyor, paradoksa geeeeeel. Antalya ileri üçlüsüne +10 IQ eklense bu taktikle zirveye oynarlar.

Beni puandan edersen senaryo beğen kendine

Adamlar her maç rakibe yumruk attığı halde ne kırmızı kart görüyor ne penaltı veriliyor.. Utanmazlar.

Fredy iyi ki o şutu ceza sahası dışından çekmiş. İçeri gireni direkt dövüyorlar. Adamlar 4 günde 3 penaltılık pozisyon yaptılar ama hiç biri verilmedi. Mesut'un sakatlığı uzun süreli olursa FB yarışta kalmaya devam eder.

Antalya da taş gibi top oynadı valla. Topu ayağına alanın etrafına baktığımda mutlu oluyorum. İnanılmaz bir hareketlilik var. Bir tek Gökdeniz sıkıntılı. Çenesini boynunun altına mı çivilediler acaba hiç kafasını kaldırmıyor.

Mohamed'in yaptığı hareketin aynısını Cisse yaptı ve sonuç sarı kart.. Utanmaz arlanmazlar hiçbir standartınız yok.

Fenerbahçe 2 puan kaybetmedi, 1 puan kazandı. Antalyaspor galibiyeti daha çok hak eden taraftı. Kötü bir hakem vardı da gören sadece Fenerbahçe lehine hata yaptı zanneder. Sarı kartlı Fredy, Mesut'un ayak bileğini döndürdü ikinci sarıyı görmedi. Penaltı pozisyonunu el var diye iptal ediyor ortada el yok.

Reactions: xdragxx
@xdragxx hangi mafya çetesiyle katılmak istiyorsun senaryoma puandan oldum varda puandan etti beni 2 defa üst üste
------

2 yi atmışız sayılmamış penaltı kazandık iptal edildi el varmıydı @HeisenBerg
------

@Tolstoyevski var beni 2 puandan etti