Fenerbahçe 0-1 Galatasaray | Süper Lig 20-21 Sezonu | 23.Hafta Maçı

Derbi Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    13

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,952
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

Süper Lig 2020-21 sezonu 23.hafta derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye konuk olan Galatasaray, maçın 54.dakikasında yeni transferi Mısırlı forvet Mustafa Muhammed'in attığı plase golle 1-0 galip gelmeyi başardı ve böylece Kadıköy'de geçen seneki galibiyetle birlikte 2'de 2'lik bir galibiyet serisi yakaladı.

Maç öncesi Fenerbahçe 48 puanla liderlik koltuğunda otururken Galatasaray 45 puanla 2.sırada onu takip ediyordu. Bu sonuçta birlikte her iki takım da 48 puanda eşitlendi ve ikili averaj farkıyla Galatasaray liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devraldı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'nin son 9 maçtaki 8 galibiyet, 1 beraberlik yenilmezlik serisi de son bulurken Galatasaray ise bu galibiyetle birlikte 5'te 5 yaptı.

Maçtaki tek gol:

https://twitter.com/x/status/1358161040840663040
Maç Özetini Bein Sports'in resmi sitesinden izleyebilirsiniz:

O kadar stres gerginlik var ki üzerimde elim titriyor saatler olmasına rağmen. Hangi haftada olduğumuzu bile bu yüzden şey etmişim

Keşke hızlıca saatleri ileri alabilsek 19.00'a. Fenerbahçe için kayıp önemli olmaz o kadar ama bizim için çok kötü olur o yüzden stres çok büyük...

Senin kapmana sevindim. Baya istiyordun. Ben sen ısrar ettin diye kapıştım ama yinede 2. Oldum. İyi performans

Ben senin kadar heyecanlı değilim

Bismillahirrahmanirrahim

اِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُب۪ينًاۙ
لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِكَ وَمَا تَاَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُسْتَق۪يمًاۙ

Allah'ım sen bize fetih nasip eyle 🤲🏻

Reactions: Tolstoyevski

İnşAllah bu sefer yeneceğiz Feneri

Gustavo'nun durumu önemli. Fenerbahçe'nin şansla ve hakemle bu noktada olduğu algısı hakim. Dokuz maçının sekizini kazanan bir takımı şansla hakemle kazanıyor diye yaftalamak doğru değil. Bu maç Fenerbahçe'nin neden ligin zirvesinde olduğunu göstereceği maç olacaktır diye umuyorum. Kazanacağız inşallah.

Reactions: 12.Adam
Evde maçı açacaklar ama ben dinlemek istemiyorum

Bjk li bir yiğenim Gs'yi yendiğinde ben de onla sevinmiştim diye diğer GSli yiğenim bu maçta GS gol attıkça siz görün diyor. Evde baya kaos olur bugün
2 FB - 1 GS olacağız o saatte evde
------

Fenerbahçe için kayıp önemli olmaz o kadar ama bizim için çok kötü olur o yüzden stres çok büyük...
🤦🏻‍♀️ Ne alaka. Yeni farkettim bu kısmı

Her iki takım için büyük önem

Son düzenleme:
Reactions: Tolstoyevski
Fener yenerse fark 6'ya çıkar ama GS yenerse puanlar eşitlenir. Ama en önemlisi derbi kazanmanın verdiği psikolojik üstünlük sağlanır şampiyonluk yarışında.

Reactions: Dosi
Telefonuma kıyıp açmayacağım videoyu
geçen sene kötü kadro ile çıkıp hediye ettik
15 saniye zaten hepi topu.
Geçen seneye göre bu sene çok ama çok güçlüsünüz kadro olarak ancak biz geçen senenin üstüne katamadık... O yüzden şimdiden hayırlı olsun 3 puanınız, bize de geçmiş olsun. Ciddiyim...

Reactions: Dosi