Fenerbahçe 0-1 Göztepe | Süper Lig 20-21 Sezonu - 26.Hafta Maçı

Karşılaşma Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

26.Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kadıköy’de Göztepe’yi ağırlıyor. 51 puanla zirve hattında 3.sırada bulunan sarı lacivertliler bu maçtan 3 puan alarak zirve mücadelesini sürdürmek isterken 29 puanla 12.sırada bulunan Göztepe ise çıkış mücadelesi vermeyi amaçlıyor.

Saat 19.00’da BeIN Sports HD1’den başlayacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilesiniz.

Ünal hocama bak hepten gözü karartmış. Olur da öne geçerse aşırı zevkli bir maç izleriz.

Gustavo ve Pelkas yine yok. Bu maçta puan kaybetmeyecekse hangi maçta puan kaybedecek bu takım? Tünelden önceki son çıkış. En azından bir beraberlik şart.

30 dakika bu maçtayım, sonra City'ye geçerim.

Biz şakasına Kağan > Altay demiştik ama iş ciddiye bindi.

Reactions: Maskeli Fedai
Jahovic rezil oynuyor. İrfan Can ile de maç nasıl biter muamma.
------

Trabzonspor yenilirken oyuna kurtarıcı olarak Sinan Gümüş girseydi maçı kapatırdım. Bunlar 129 adam aldı hala Sinan oyuna giriyor.

Son düzenleme:
Şu sondaki Sinan'ın pozisyonu çok iyi oldu ya. Şimdi tüm hafta bu pozisyonu konuşurlar Erol'u unuturlar.

Çok üzgünüm. Başka bir yorum da yapmak istemiyorum.

Bu sene de buraya kadarmış.

Maçın açık ara en kötüsü Sosa'yı 90 dakika oyunda tutan teknik direktörümüzü kutluyorum.

Bir tane stajyer inadına tüm sezonu verdiniz. Ali Koç'undan Emre Belözoğlu'suna hepiniz rezilsiniz.
Ali Koç ne olursa olsun yeni bir seçime girme. En basiti zemin bile rezaletti. Yönetiminde bir tane iş bilir adam yok hepsi iş bilmez.
Kaç maç oldu 25 maç oldu hala ortada ne oynadığımızı açıklayacak bir tane Allah'ın kulu yok. Erol Bulut az gururun varsa Ts yenilgisi sonrası istifa edersin.
------

Bu sene de buraya kadarmış.

Maçın açık ara en kötüsü Sosa'yı 90 dakika oyunda tutan teknik direktörümüzü kutluyorum.
Ezberci çünkü. Bir ara Pelkas'a taktı şimdi de Caner'e. Çıkarmazsa içi rahat etmez.

Ozan Tufan ve Caner Erkin çok formsuzdu. Gökhan da etkisiz eleman zaten... Bu kadro olanağına rağmen bu futbol, Erol Bulut için tehlikeli çanları hiç olmadığı kadar çalıyor şu an. Ya bu hafta gönderirler ya da eğer haftaya puan kaybı olursa gönderilir...

Totem yapıp 0 çektirdin bu hafta bana senaryoda cezası çektireceğim

Reactions: Tolstoyevski
Bir de gündüz konuşuyorduk @bazinga . Dua edelim de milli takım iyi işler yapsın. Yoksa şu takımı izleyen kimse Ozan Tufan'a 5 milyon euro bile vermez. Suç aslında o çocukta falan da değil hocamız hoca değil.
Yakında İrfan da göze batar.