Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yönetimin en kötü olduğu alan belki de geçen sezonki şampiyonluğumu elimizden aldı mesela. Süper Kupa finaline çıkmayarak takımı yine saha dışına sürükledi ve Konya, Sivas deplasmanlarında puan bıraktık. Süper Kupa olayına hiç girmediği senaryoda üstüne Süper Kupa'da Galatasaray'ı yendiğimizi düşünelim ki uç bir ihtimal da değildi 1 ay sonra deplasmanda 10 kişi top oynatmadan 1-0 kazandık. O moral bozukluğuyla Galatasaray'ın puan kayıpları gelecekti belki de sen de Konya, Sivas maçlarında puan bırakmayacaktın.Fenerbahçe zaten bu psikolojiyle çekişmeli bir sezonda şampiyonluk alamaz bence. 2021-2022 yani Trabzon'un şampiyon olduğu yıl aslında buna çok uygun bir sezondu ama onda da gitti Vitor Pereira tercihi yaptı mesela.
Yönetimin en kötü olduğu alan belki de geçen sezonki şampiyonluğumu elimizden aldı mesela. Süper Kupa finaline çıkmayarak takımı yine saha dışına sürükledi ve Konya, Sivas deplasmanlarında puan bıraktık. Süper Kupa olayına hiç girmediği senaryoda üstüne Süper Kupa'da Galatasaray'ı yendiğimizi düşünelim ki uç bir ihtimal da değildi 1 ay sonra deplasmanda 10 kişi top oynatmadan 1-0 kazandık. O moral bozukluğuyla Galatasaray'ın puan kayıpları gelecekti belki de sen de Konya, Sivas maçlarında puan bırakmayacaktın.
Fenerbahçe zaten bu psikolojiyle çekişmeli bir sezonda şampiyonluk alamaz bence. 2021-2022 yani Trabzon'un şampiyon olduğu yıl aslında buna çok uygun bir sezondu ama onda da gitti Vitor Pereira tercihi yaptı mesela.