Fenerbahçe Ülker Pireyi Yaktı Zirve Yaptı!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
THY Euroleague'de Fenerbahçe Ülker deplasmanda Olympiacos'u 73-64 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker bu sonuçla Top 16 f grubunda liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe Ülker deplasmanda üst üste 7. galibiyetini aldı, Barcelona, Cska Mskoca ve Olympiacos'u deplasmanda yenen tek takım oldu.

Fenerbahçe Ülker'de Goudelock 24, Bjelica 16 sayıyla oynadı.

BOGDANOVIC, NIKOS ZIZIS'LE, POTA ALTI JAN VESELY'LE, OBRADOVIC FIRÇASIYLA, GİDİYORUZ FİNAL FOUR A

Helal olsun takıma Olympiacos'u deplasmanda yenmek büyük başarı tebrikler çok iyi gidiyor takım averrajıda aldı adım adım Final Four'a

Fenerbahçe bu sene şampiyon olabilir.

çok büyük bir olay be fb sağolsun​
Aynen, Helal Olsun!

1-) Galatasaray'ın grubu daha zorlu.

2-) Buna göre bi şey bulamazsın 3-4 gün önce 6 kişi ile Galatasaray ligde Fenerbahçeyi yendi.

3-) Dediğim gibi Galatasaray baskette sıkıntılar var çok büyük oyuncularını kaybettiler ve kadroda sadece 6-7 oyuncu kaldı neredeyse onlarla bi maçı tamamlamaya çalışıyorlar, buralara kadar gelmek bile önemli bi şeydir. 😉

helal olsun fenere ben 3 oluruz diyordum grupta. Galatasaraylılar bizi yenince ne kadar da sevinmişti onlara analarının liginde başarılılar))))

Play-off'da gelsin diyorsun geleceğe bakacağına yorum yapacağına şimdiye bak.

Galatasaray'da buraya grup maçlarından sonra geldi Fenerbahçe'ye ayrı Galatasaray'a ayrı muamele yok herhalde..

Senin problemin değil çünkü senlik bi durum yok, dediğim gibi Galatasaray madem kepaze oldu Fenerbahçe'de Galatasaray'a yenilerek ne oldu az çok bi çıkarsama yaparsın. 😉

bırak 4 sayıyla gücün bela yendiniz tebrikler hepsi bu kada bizim taklımın o maçı hiç takmadığı ortada bence yanlış motive olmalılar ama olmaz adam top seviyede maça çıkacak bir de dandik gs ye mi mi konsantre olsun normal bir durum

Futbolda son dakikalarda 1 gol atıp yendiniz ortalığı ayağa kaldıranlar oldu burada Galatasaray yendi 6 kişiyle ama güç bela oluyor motive olmadılar oluyor, evet evet öyle.

Futbolda son dakikalarda 1 gol atıp yendiniz ortalığı ayağa kaldıranlar oldu burada Galatasaray yendi 6 kişiyle ama güç bela oluyor motive olmadılar oluyor, evet evet öyle.
Allah sana hazım kolaylığı versin futbol ile basketbol oyununu kıyas etmek neyin kafası
şunu unutma biz nereye döndürürsek oraya dönersiniz FB size her zaman ayarı verir o yüzden fazla zorlama bence bizim uefa kupamız var deyip işin içinden çık

Takımlar spor klübü oldukları için kıyas etmek fazla abes kaçmaz futbol klüpleri olsa iş değişirdi bilmiyorsan öğrenmiş de oldun işte ne güzel.

Valla 6-0 ı dönder aktar önümüze koyan sizler oldukça UEFA kupasını önünüze koymak aslında gerçekten saçma çünkü onunla o kıyaslanamayacak bi şey.
Bi gün alırsanız o gün yine konuşuruz.
Kupa sayısına baksak tarihe baksak Avrupa veya Türkiye başarılarına baksak her şey ortada zaten fazla zorlamamak lazım ama işte rakamlara değil de arada oynanan bazı maçlara bakınca siz idrak zorlaşıyor galiba.