Felicity'nin Yıldızı Keri Russell, FX'in KGB Ajanları Üzerine Odaklı The Americans Dizisinde!

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,419
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
News Corporation'un sahibi olduğu ABD, New York merkezli kablolu televizyon kanalı FX'in bu sezonki pilot bölüm siparişleri arasında yer alan ve umut verici pilot bölüm siparişlerinden birisi olarak gösterilen The Americans için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı. Kanalın bünyesinde hâlihazırda Sons of Anarchy, American Horror Story, Archer, Justified, It's Always Sunny in Philadelphia, Wilfred, Louie ve The League gibi diziler bulunuyor.


Soğuk Savaş döneminde 1980'li yılların başlarında geçecek olan The Americans; Washington, DC'de bir banliyöde çevreye iki Amerikalı görünümü veren, ebeveynlerinin gerçek kimliklerinden habersiz durumdaki iki çocuğa sahip ancak gerçekte iki KGB ajanı olan evli bir çift üzerine odaklanıyor. Anlaşmalı evliliklerine rağmen, Soğuk Savaş dönemi daha yoğun ve hararetli bir hal aldıkça ikilinin birbirlerine olan bağlılık ve duyguları her geçen gün daha gerçekçi bir hal almaya başlayacaktır.


Altın Küre ödülü (1999 en iyi kadın oyuncu drama TV, Felicity) sahibi Keri Russell, uzun süren müzakerelerin ardından FX'in yeni drama pilot bölüm siparişi için kadroya katılan ilk oyuncu oldu. Russell, Elizabeth Jennings ismiyle dizinin ana kadın karakterini oynayacak. Elizabeth'in kocası Phillip Jennings karakterini ise kimin oynayacağı şu an için belli değil.


Keri Russell dizi kariyerinde özellikle 1998'den 2002'ye kadar rol aldığı WB dizisi Felicity'deki Felicity Porter karakteri ile tanınıyor. Fox'un 2010 senesi komedi dizisi Running Wilde (Emmy Kadubic) aktrisin rol aldığı bir başka yapım. 35 yaşındaki Keri Lynn Russell, Shane Deary ile 2007 senesinden bu yana devam eden evliliğinden River ismindeki dört yaşındaki oğullarının ardından Ocak ayında ikinci çocuğunu dünyaya getirdi.


Bir dönem dizisi olan The Americans'ın yaratıcısı ve idari yapımcısı Joe Weisberg (Falling Skies, Damages) iken Justified'ın showrunner'ı Graham Yost, DreamWorks TV'den Darryl Frank ve Justin Falvey ise dizide idari yapımcı kadrosunda yer alan diğer isimler. FX'in orijinal programlama başkanı Nick Grad dizi hakkındaki düşüncelerini ''Joe Weisberg daha önceden okumuş olduğumuz senaryolar içinde en iyi pilot bölüm senaryolarından birini ortaya çıkarmış. Zengin bir şekilde çizilmiş karakterlerle heyecan verici, duygusal ve ahlaki açıdan karmaşık bir yolculuk bizleri bekliyor'' sözleriyle dile getirdi.


Fox TV Studios, FX Prods. ve DreamWorks TV işbirliğiyle hazırlanan The Americans'ın pilot bölüm yönetmenliğini ise Gavin O'Connor (Warrior, Pride and Glory, Miracle) yapacak.

3b9m7.jpg