Fear The Walking Dead Tanıtım Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

AMC kanalı The Walking Dead’in kardeş dizisi olan Fear The Walking Dead dizisinin ilk tanıtım fragmanını paylaştı!
The Walking Dead aksine Fear The Walking Dead virüsün yayılmasının ilk günlerini ele alacak.

(HD izleyebilirsiniz)

Los Angeles'ta geçecek olan dizinin başrollerinde Cliff Curtis, Kim Dickens, Frank Dillane ve Alycia Debnam Carey gibi isimler yer alacak. Dizinin pilot bölümü 2015 yaz sonunda ekrana gelecek.

Fear The Walking Dead 23 Ağustos'ta başlıyor!

Son düzenleme:
İlk başlarda fragmanı hiç beğenmedim ama 1.30 dk dan sonra oha dedim
Bakın iddia ediyorum bu fragman ile the walking dead pilot bölümünü geçer kesinlikle. cünkü virüsün başlangıcını konu alıyor. 😎

23 Ağustos

Fragman güzel, izleyince görücez nasıl olduğunu

Başlarda sıkıldım sonradan coşturdu.
Fragman güzel olmuş umarım virüsün neden oluştuğu açıklanmaz onu TWD'nin finalinde öğrenmemiz lazım.

Sarmadı fragman beni ama yinede ilk bölümlerine -The Walking Dead hatrına- bakarım.

çok hoşuma gitmedi tanıtım cnm ama diziyi twd hatrına izlicem🙂

cw dizileri gibi yapıcaklardı çok söyledim yardımcı iyi oyunculardan olusturucakları yan dizi akdrosunu ve ara sırada 2 dizi ortak bölüm çekicekti bu dizi twd den bağımsız yan dizi ama hiç bağlantı yok
darly yada abraham ekip kurup bu dizide olmalıydı ara sırada ricklede ortak bölümler ozaman tadından yenmezdi

Sanırım bu sefer haklısın
başrol oyuncuları cok yaşlı gerçekten bir twd ilk sezon kadrosuna bak birde buna

Ama fragmanda virüsün ilk anları vardı yani daha cok heyecanli olacak ?

Sanırım bu sefer haklısın
başrol oyuncuları cok yaşlı gerçekten bir twd ilk sezon kadrosuna bak birde buna

Ama fragmanda virüsün ilk anları vardı yani daha cok heyecanli olacak ?
ayy inş heyecanlı olurda sıkıcı olma ihtimalide var cnm