@destere yi tanımıyormuş gibi konuşuyorsun Çiğdem bakıyorumda.hahahahah z-nationdakı zombilere sarkıyordu yaa tövbe estafurullah hahah
@destere yi tanımıyormuş gibi konuşuyorsun Çiğdem bakıyorumda.hahahahah z-nationdakı zombilere sarkıyordu yaa tövbe estafurullah hahah
Twd gazıyla bakarım ama ben bu diziyi aman başlasa da izlesem diyemedim hiç. Twd'de benim için dram da etkiliydi.
6 bölüm olacakmış zaten Forumdash [emoji1]Twd gazıyla bakarım ama ben bu diziyi aman başlasa da izlesem diyemedim hiç. Twd'de benim için dram da etkiliydi.
Hee biliyoz amc'nin nasıl kanal olduğunu[emoji23] [emoji23] 6 bölüm derler sonraki sezonu 16 bölüm yapıp senede 2 kere yayınlarlar[emoji28]6 bölüm olacakmış zaten Forumdash [emoji1]
Öyle olacak zaten [emoji23] Ama ıyide reyting alıyor simdi kanalda haklı. [emoji1]Hee biliyoz amc'nin nasıl kanal olduğunu[emoji23] [emoji23] 6 bölüm derler sonraki sezonu 16 bölüm yapıp senede 2 kere yayınlarlar[emoji28]
İyi reyting alıp haklı sayılmaz ki[emoji16] umarım tutmaz diyorum[emoji23] got'un çakması çıkmış böyle düşün[emoji23] [emoji23]Öyle olacak zaten [emoji23] Ama ıyide reyting alıyor simdi kanalda haklı. [emoji1]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?