Fear the Walking Dead'ın Webisodes Bölümü Geliyor!

Hayrola ben olmayınca eleştiri yağmuruna tuttun diziyi.
Halbu ki sende sezon finalini çok beğenmiştin.
3 ve sezon finalini beğendim sadece 4 bölümü beğenmedim genel olarak bence 1.sezon twd ismi sayesnde ayakta durdular ama 2.sezon bölüm sayısı çok fazla napıcaklar bilmiyorum

3 ve sezon finalini beğendim sadece 4 bölümü beğenmedim genel olarak bence 1.sezon twd ismi sayesnde ayakta durdular ama 2.sezon bölüm sayısı çok fazla napıcaklar bilmiyorum
Yahu giriş konusuydu bu asıl olaylar şimdi başlayacak.
Birde bu spin-of dizi yani TWD kadar beklentiye girmemek gerek.

Yahu giriş konusuydu bu asıl olaylar şimdi başlayacak.
Birde bu spin-of dizi yani TWD kadar beklentiye girmemek gerek.
çiğdeme hak veriyorum bu konuda iki zombi dizimiz var zaten üçüncüsü bizi bozar bünye kaldırmaz

Z nationu ilk sezon izledim ancak yeni sezonu takip etmedim yani ilk sezonu izledikten sonra kendim diziyi final yaptım

çiğdeme hak veriyorum bu konuda iki zombi dizimiz var zaten üçüncüsü bizi bozar bünye kaldırmaz
sen kendini ateşe atmışsın artık seni bende kurtaramam izle ne diyelim yandın bir kere
)

Z nationu ilk sezon izledim ancak yeni sezonu takip etmedim yani ilk sezonu izledikten sonra kendim diziyi final yaptım
ilk sezona bizde @Çiğdem- le zaten öylesine başladık o aralar TWD sezon arası vermişti zombi açlığımızı z. nation la giderelim dedik giriş o giriş devamı geldi
zaten bir fazla beklenti içinde değildik ama boşlukta güzel gidiyor
aynı @Harunnn60 un bize yutturduğu under the dome gibi
bu tarz dizileri fazla bir beklentiye girmeden izlemek lazım
ama under the dome gerçekten ilk bölümüyle çok farklı ve hoş gelmişti bana devamında ise tam bir fiyaskoydu ? yinede Rachelle Lefevre hatrına bir 5 sezon devirebilirim terketmek yok

O dizi de onay alamadı haberin var mı?
Sen başladın dizi çöküşe geçti.

ayy tamam çok ciddi bir dizi değil z-nation ama çok eğlenceli sıkmayan bir dizi 2.sezon çok bomba olaylar oluyor çok güldüm bu sezon keyif almam önemli yanı

ayy tamam çok ciddi bir dizi değil z-nation ama çok eğlenceli sıkmayan bir dizi 2.sezon çok bomba olaylar oluyor çok güldüm bu sezon keyif almam önemli yanı
aynen çok eğlenceli bir dizi bencede, kuzey kutbunda park etmiş Z denen kertenkeleyi görmek bile başlı başına bir komedi
aslında komedi olarak çekseymişler daha çok iş yapabilirdi dizi

aynen çok eğlenceli bir dizi bencede, kuzey kutbunda park etmiş Z denen kertenkeleyi görmek bile başlı başına bir komedi
aslında komedi olarak çekseymişler daha çok iş yapabilirdi dizi
2.sezonda neler oluyor neler murpiy damga vurdu ayoll sezona

söyleme
izleyeceğim yakında sana yetişirim
senle benden baskası izlemiyor diye 2.sezon konusuu açtırmadım senin yüzünden bende yorumlayamadım bölümleri

@OzaN 1.sezon yorum konusunu genel yorum konuuna çevirsin en iyisi öyle devam ederiz bizden baska bakan yok çünkü

@OzaN ı yakalasak konu açtıracağızda yakalayamıyoruz
the knick da başlamış onun konusuda açılmamış şimdi her sezon için ayrı konu açıyorduk daha güzel oluyordu ? şimdi her dizi tek konu açılıyor birinci sezon yorumlarıyla üçüncü sezon yorumları birbirine girecek

ben tüm cw dizilerimi tek tek açtırdım vlla @OzaN a gerisini sen düşün