"Fear Factor" Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Show TV'de yaz aylarında yayınlanan "Wipeout" yarışmasının eğlenceli sunucusu Asuman Krause bir döneme damga vuran "Fear Factor" yarışması için hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz hafta "Benzemez Kimse Sana" programının konuğu olan Krause dün akşam spor spikeri Ayşin Zeren'in ayağının kırılması nedeniyle bir de onun yerine yarıştı ve yaptığı "Sezen Aksu" taklidiyle gözleri doldururken programın akışı sırasında "Fear Factor" için hazırlıkların başladığını duyurdu.

Yarışma için Arjantin'e yola çıkan güzel sunucu "Asuman Krause" Wipeout ile eğlenceli anlar yaşatırken "Fear Factor" ile artık gerilim dolu anlar yaşatacak seyirciye.

"Asuman Krause ile Fear Factor" programının Show TV'de yayınlanması bekleniyor!

iOigjRe7UlUrfJL21nSRaPPE.jpg

dizi kolik

Çok güzel, Asuman varsa izlenir yine. Severim ben Fear Factor'u :)

Yeni Fear Factor'da böcek olmayacağını söyledi dün :)

FOX'ta da olabilir. :)
Bir ara tekrarları yayınlanmıştı, evet belki o yüzden Fox'ta olabilir ama Asuman bu sezon Wipeout yerine Fear Factor'ı çekeceklerini söylediği için Show TV olacak gibi geldi bana. Yaz aylarında Show TV'de "Wipeout" yerine "Fear Factor" göreceğiz bence. Tabii Show TV yarışmayı kaptırmazsa... :)

Bir ara tekrarları yayınlanmıştı, evet belki o yüzden Fox'ta olabilir ama Asuman bu sezon Wipeout yerine Fear Factor'ı çekeceklerini söylediği için Show TV olacak gibi geldi bana. Yaz aylarında Show TV'de "Wipeout" yerine "Fear Factor" göreceğiz bence. Tabii Show TV yarışmayı kaptırmazsa... :)

Endemol eskileri FOX'a yaptığı için olabilir dedim. :D

Show TV olur çünkü dün denk gelmiştim Benzemez Kimse Sana'da reklamını yaptılar resmen. Show TV'de olmasaydı keserlerdi o bölümü. Yine izlenir.

Dün izledim Benzemez Kimse Sana'yı reklamını yaptılar Show'da olsa yakında Show TV'de derlerdi bence. :)