Damien Duff
Favori Üye
Liseden arkadaşım oynamış teknik direktörümüzde cezalıOff oynamıyorum tamam. Oyna demeni bekliyordum hevesimi kırdın oynamam daha
Liseden arkadaşım oynamış teknik direktörümüzde cezalıOff oynamıyorum tamam. Oyna demeni bekliyordum hevesimi kırdın oynamam daha
Morinyo yok belki de daha iyi oynarız kim bilirLiseden arkadaşım oynamış teknik direktörümüzde cezalı
Az alkmar maçındada yoktuMorinyo yok belki de daha iyi oynarız kim bilir
Knk oyna oyna ama bizim maçlara oynama demedin mi totem yaptım diye.Off oynamıyorum tamam. Oyna demeni bekliyordum hevesimi kırdın oynamam daha
Yeneriz yenerizKnk oyna oyna ama bizim maçlara oynama demedin mi totem yaptım diye.
Zehirli okSon maçta 3lüden 4lüye geçince 180 derece olumlu değişen takımı 3 gün sonra yine 3lüye geçirip koca bir 30 dakikayı hiç eden emektar hocamız var
Şu takımın başında ortalama bir hoca olsa bile uçurur ama bu adamın beyin ölümü gerçekleşmiş artık en basit şeyleri bile göremiyor
En son ulusunlar diyordun bol bol...Dede ayağını iyi uzattı.
Ulusunlar canım orada bir değişiklik yok. Bir oradan bir buradan ulumaya devam etsinler.En son ulusunlar diyordun bol bol...
Keşke dağa çıkmasaydı.Son maçta 3lüden 4lüye geçince 180 derece olumlu değişen takımı 3 gün sonra yine 3lüye geçirip koca bir 30 dakikayı hiç eden emektar hocamız var
Şu takımın başında ortalama bir hoca olsa bile uçurur ama bu adamın beyin ölümü gerçekleşmiş artık en basit şeyleri bile göremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?