Sen kendinle olan savaşını konu edinEcünnülerle savasımızı konu ederiz
Sen kendinle olan savaşını konu edinEcünnülerle savasımızı konu ederiz
Öyle dizimi olur beSen kendinle olan savaşını konu edin
Bitse de gitsek artık
Bitse de gitsek artık
Yasin zaten biliyordu. Şimdi Ece öğrenmiş oldu bildiğiniFragman güzel Yasin öğrenmiş olduğunu bakalım neler olacak
Yok ablam buralardayım dahaBiter o biterde sen gitme bir yere ama
Yasin zaten biliyordu. Şimdi Ece öğrenmiş oldu bildiğini
Yok ablam buralardayım daha
kaç bölüm değil Bir sürü bölüm oldu. Annesi öldüğü bölümlerde. Seni etiketlemiyelim artıkHee öylemi bilmem kaç bölümdür izleyemedim ki bende yeni öğreniyo sanıyom
Tamam askerlik olacakmı kesinmi
ya hemen gidecem ya da 2 sene sonra kararsızım şuanHee öylemi bilmem kaç bölümdür izleyemedim ki bende yeni öğreniyo sanıyom
Tamam askerlik olacakmı kesinmi
kaç bölüm değil Bir sürü bölüm oldu. Annesi öldüğü bölünlerde. Seni etiketlemiyelim artıksen bildiğin bırakmışsın
ya hemen gidecem ya da 2 sene sonra kararsızım şuan
askere gidip gitmemekte kararsızımHımm hayırlısı neyse o olsun iş konusumu olacak neyde kararsızsın
ooOOoo anlatıp yoramayacam kendimiŞimdi onu kontrol ediyorum kimin annesi öldü yaw38.bölümde kalmışım ben yaa
Git aradan çıkar, illerde işi bırakıp gitmekten iyidir. Askerden sonra hayatına daha kafan sakin bir şekilde devam edersinaskere gidip gitmemekte kararsızım
ooOOoo anlatıp yoramayacam kendimi
hadi son kıyak, Yasin'in
başkada detay yok sana
askere gidip gitmemekte kararsızım
demesi kolay tabi Denize sormak lazım bi deGit aradan çıkar, illerde işi bırakıp gitmekten iyidir. Askerden sonra hayatına daha kafan sakin bir şekilde devam edersin
Hayır ama şuan karamsarsın ve daima askerlik kafanı kurcalayacak. Hep ilerde gidecem deyip tedirgin olacaksın. Sadece bir tavsiye benimkisidemesi kolay tabi Denize sormak lazım bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?