Konuyu silersen bende seni dünyadan silerim ona göre
Destere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet HaımıdaKafanı kesicez
Konuyu silersen bende seni dünyadan silerim ona göre
Destere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet HaımıdaKafanı kesicez
Faziletten önce seni gömmek lazım,yaşında kemale ermiş zaten pis kaknem gudubet karadulDestere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet Haımıda
@xemrexxx den dersmi alıyorsun ayoll laf atma ağacın genişlemişFaziletten önce seni gömmek lazım,yaşında kemale ermiş zaten pis kaknem gudubet karadul
Bende ki lafları duysan ağzın beş karış açık gezersin be
Sandığınızdan daha çok özgüven var bende
Destere gibi toprağa defnetmek lazım Fazilet Haımıda
Kemal falan deme Serhatciğim ramazan ayındayız sonra Çiğdemin rüyasına Kemalim yapmaz girecekFaziletten önce seni gömmek lazım,yaşında kemale ermiş zaten pis kaknem gudubet karadul
Çiğdem paçozuna Kemal gibi biri gider zatenKemal falan deme Serhatciğim ramazan ayındayız sonra Çiğdemin rüyasına Kemalim yapmaz girecekOna bile razı bu aralar
Kemal falan deme Serhatciğim ramazan ayındayız sonra Çiğdemin rüyasına Kemalim yapmaz girecekOna bile razı bu aralar
Aaa Kırgın Çiçeklerde Kemal vardı @destere gibi komik sapık orda da Mesude benim gibi Kemalim yapmaz dfiyip duruyorduÇiğdem paçozuna Kemal gibi biri gider zaten
Mesude boynuzlardan kapıdan geçemiyordu amaAaa Kırgın Çiçeklerde Kemal vardı @destere gibi komik sapık orda da Mesude benim gibi Kemalim yapmaz dfiyip duruyordu
Özledik ayoll( @denizz19 @DarkLegenD
Kral Kemal Bey, destere ve benim karışımım şeklinde bir komikliğe sahipti. Benim de hakkımı yeme canım.Aaa Kırgın Çiçeklerde Kemal vardı @destere gibi komik sapık orda da Mesude benim gibi Kemalim yapmaz dfiyip duruyordu
Özledik ayoll( @denizz19 @DarkLegenD
Hahah bizim duruma benziyor işte desterem yapmazMesude boynuzlardan kapıdan geçemiyordu ama
Aaa senin kaliten tartışılmaz zaten ayollKral Kemal Bey, destere ve benim karışımım şeklinde bir komikliğe sahipti. Benim de hakkımı yeme canım.
pok yapmazHahah bizim duruma benziyor işte desterem yapmaz
Fok yapmaz demek istedin galiba. @Çiğdem-pok yapmaz
Sen bir kraliçesin!Aaa senin kaliten tartışılmaz zaten ayoll
Hayır başka bişey demek istedim anlayana
Terbiyesiz, ağzın bozulmuş senin.Hayır başka bişey demek istedim anlayana
Hoştt sensin terbiyesiz,çemçük ağızlıTerbiyesiz, ağzın bozulmuş senin.
Adminlikte destek verecem sana söz verdim desterede gebermişken rakipsiz kaldın
Çemçük ne ya, kalite bir hakaret kullan bari.Hoştt sensin terbiyesiz,çemçük ağızlı
@Yiğitt şu an tırnaklarını yemekle meşgul. Endişelenme, admin olunca seni fazla incitmeyeceğim yavrucuğum.Adminlikte destek verecem sana söz verdim desterede gebermişken rakipsiz kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?