yarın gidicem yanına,yaslasın omzuma başını,sana nispet yaparızgit teselli et
3 bira içip uyursan rüyanda görebilirsinyarın gidicem yanına,yaslasın omzuma başını,sana nispet yaparız
Ayol rüyaya hacet yok ben uyanıkken de görürüm onu yalıya gidip3 bira içip uyursan rüyanda görebilirsin
Aaa tövbe tövbe avatarında Cüneytin yanındakını Filiz Akın sandım ayollkız haftaya yasin intikam için yalıya döner selinle evcilik oynar
sinan kudurur iyice bu sırada kerime kesin firar eder
zaten sonraki hafta yaseminin eski kocasıömrüm ün babası geliyor yine olaylar olaylar bu entrikalar resmen dallas X aşk-ı memnu oldu@Ahmed @Dosi @ozmoturk @kerem @Çiğdem- @cookies @vadikızı
seni bitirecek bir ç,ft neticede sen çocukken cüneyt arkına kunçun kunçun ediyormuşsunAaa tövbe tövbe avatarında Cüneytin yanındakını Filiz Akın sandım ayollakınlaştırınca anladım Zeki Müren olduğunu
Hahah Aaa doğru Komedide Kemal Sunalsa Diğer dram vsyle Cüneyt Arkınseni bitirecek bir ç,ft neticede sen çocukken cüneyt arkına kunçun kunçun ediyormuşsun
demek çocukken de sapıktınHahah Aaa doğru Komedide Kemal Sunalsa Diğer dram vsyle Cüneyt ArkınBu adamın yakışıklılığı hollywood da bile yok
Hahahah hayır bee hayranlık diyelimdemek çocukken de sapıktın
Bu bölüm iyi miydi bari. İzlesem mi bilemedim.kız haftaya yasin intikam için yalıya döner selinle evcilik oynar
sinan kudurur iyice bu sırada kerime kesin firar eder
zaten sonraki hafta yaseminin eski kocasıömrüm ün babası geliyor yine olaylar olaylar bu entrikalar resmen dallas X aşk-ı memnu oldu@Ahmed @Dosi @ozmoturk @kerem @Çiğdem- @cookies @vadikızı
İzleme vaktini da ha iyi değerlendirBu bölüm iyi miydi bari. İzlesem mi bilemedim.
Sende Mehmed'le Diriliş'i izleme.İzleme vaktini da ha iyi değerlendir
Sen bile izlemekten kaçıyorsun onları beeSende Mehmed'le Diriliş'i izleme.
Resmen vakit kaybı.Onun yerine Fazilet'i izle, olmadı Kadın yada Ufak Tefek Cinayetler'i izlersin.
Bu aralar favorim Avlu ve UTC. Heyecanlı bölümler izlettiriyor.Sen bile izlemekten kaçıyorsun onları bee
Vartolu tekrar masaya yumruğunu vuruyor hareketlenecekBu aralar favorim Avlu ve UTC. Heyecanlı bölümler izlettiriyor.Çukur bile durgun.
Hadi inşallah.Vartolu tekrar masaya yumruğunu vuruyor hareketlenecek
Cicili bicili rüyalar cnmHadi inşallah.
Ben kaçıyorum, iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?