Aynen çıkartmış çocuğu ve takmış koluna. 😱Aboo ahmedd gördünmü kim geldi düğüne😱
Aynen çıkartmış çocuğu ve takmış koluna. 😱Aboo ahmedd gördünmü kim geldi düğüne😱
Aynen çıkartmış çocuğu ve takmış koluna. 😱
TV'yi kapadım, aynen fragman hemen çıkıyor. Youtubeden izlerim artık.Aynen nasıl yaptığını flasbeckle görmemiz lazım merak ediyorum birde hala öprendi bakalım ne yapacak bu duruma karşı
TV'yi kapadım, aynen fragman hemen çıkıyor. Youtubeden izlerim artık.
bak ya nasıl yakaladın hemenn
biz yakalarız teyzebak ya nasıl yakaladın hemenn
biz yakalarız teyzebu arada benden duymuş olma @Çiğdem- senaryo yazıyormuş bu diziden etkilenip adı da ''Melek teyze ve enikleri'' olacakmış seni de fazilet gibi paragöz gösterecekmiş senaryoda
sen hangi rol istiyorsun seç beğen albiz yakalarız teyzebu arada benden duymuş olma @Çiğdem- senaryo yazıyormuş bu diziden etkilenip adı da ''Melek teyze ve enikleri'' olacakmış seni de fazilet gibi paragöz gösterecekmiş senaryoda
ben hazım olayım baksana gül gibi kızı kaptı kart horozsen hangi rol istiyorsun seç beğen al
hhaha bu kafayla o yaşına kadar evlenemezsin zaten ama genc kızlar paralı moruklara bakıyor senin şansın olmazben hazım olayım baksana gül gibi kızı kaptı kart horoz
Fazilet yine ış başında.
Fazilet yine ış başında.
Halaya gıcık oluyordun zaten.s.s
Fazilet yine ış başında.
Halaya gıcık oluyordun zaten.s.s
Annesine kızmasında haklı yönler fazlaca var ama o kadın da özellikle kendisi için hep çaba gösterdi ve cidden Ece'yi baya çok seviyor. Annesine bu kadar acımasız olması kötü.Ece tam kötü çocuk oldu. Bihter kötü değildi bu kız annesine bile acımıyor.
Annesine kızmasında haklı yönler fazlaca var ama o kadın da özellikle kendisi için hep çaba gösterdi ve cidden Ece'yi baya çok seviyor. Annesine bu kadar acımasız olması kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?