faydasızı yetersizi titreği koyusu...Geniş Aile Bitti:((

yapabilirsem öyle yapıcam ama 108 bölüm var dvd yapsam karışık olur cd yapsam da birsürü cd olur birde ne kadar tutar acaba ona göre para toplarım

Ne para topluyacaksın :D her cafede indirme engeli program yok ki:)başka bir cafeden indir indirebildiğin kadar para ile alacam diyorsam orjinali 40 tl civarı tamamen orjinal vadinin orjinal tüm bölümleri dvdsi o fiyatadı orjinalsız 10 tl:)

Fiyatlar;

Yerli DVD Film Fiyatları sahibinden.com'da buradan bak:)

ben cafenin sahibine veririm parayı o indirip yükler olma mi

ben cafenin sahibine veririm parayı o indirip yükler olma mi

64 Gb gibi bir gb lazım o zaman sana:D bir dizisinin boyutu bende şu anda pcde full dizilerim var ben tvdan takip etmem akşam etütler oluyor bir tek cuma etüt olmuyor:D onun için dizilere bakamıyorum ve bu yüzden bazı dizileri bıraktım zaten derslerden dolayı demek istediğim 1 dizi boyutu şimdi baktım 800 mb muhteşem Yüzyılın 2 saatlik bazı bölümleri:)64 gb fiyatı çok ama çok pahalı haberin ola fiyatları USB Flash Bellekler , Yedekleme Üniteleri , Bilgisayar Listeleme Sayfası 1/19 dvd nasıl oluyor tam bilmiyorum ben cafede bölüm bölüm attım hiç tüm bölümleri atmadı dvd olarak sattık :)

ben bölüm bölüm cdye atıcam internet cafeye giderim öğrenirim koşulları sonra her fırsat olduğunda bir bölümünü alırım