FavoriGazete'de teknik sorun ve FavoriGazete bildirisi

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Arkadaşlar FavoriGazete sayı 6 dün çıkarken maalesef teknik bir sorun olmuştur. Ve bu teknik hata yüzünden sayı okunamamıştır. Biz karışıklık olmaması için bugün 6. sayıyı çıkmış ve okunmuş kabul edip 7. sayıyı yayınlayacağız.


FavoriGazete Bildirisi:

- FavoriGazete hiçbir okunma sayısı hedefi olmayan bir gazetedir. Forumun ilk gazetesidir ve forumumuzda şu sıralar moda haline gelen " forum gazeteciliği ve yorumculuk " kavramını başlatan gazetedir. Bu yönüyle o tip projelerin fikir kaynağı FavoriGazete'dir.

- FavoriGazete meydana gelen sorunlar sebebiyle 4. sayıdan sonra 27.05.2011 tarihinde bitirilmiştir ama 5. sayı itibariyle yeniden çıkarılmaya başlanmıştır. FavoriGazete 6. sayı çıkarken ise teknik bir hata meydana gelmiştir.

- FavoriGazete yeni dönem yazar alımları devam etmektedir. OsmanAslan'a yani bana yazarlık isteğini bildiren ilk 4 kişi kayıtsız şartsız yazar olacaktır ve 5. yazar alınmayacaktır.

- FavoriGazete yalnızca bir haber gazetesi olma çabasında değildir. Şu anda yaşadığımız yazar sıkıntısı sorunu bitince değerlendirmelerimiz daha da artacak. Şu anda da değerlendirme türü yazılar mevcuttur.

- FavoriGazete forumun gazetesidir. Belli bir siyasi görüşe hizmet etmemektedir. Eşitlik,demokrasi ve emeğe saygı tarafındandır.

- Bu bildiri FavoriGazete'nin yeni döneminin ilk ve son bildirisidir.
 
Son düzenleme: