FavoriGazete (FG) yazar alımları

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
FavoriGazete geri döndü! Ve yazar alımlarına başladık. Yazar olmak için koşul yok. Bana FG'de yazar olmak için başvuran herkes direkt olarak yazar olacaktır. Katılmak isteyenler isimlerini bana yazdırsınlar. Ayrıca bu gazeteye katılan herkes eşit rütbeye ve haklara sahip olacaktır. Yazar olmak için haftada bir, çok kısa bir yazı göndermek bile yeterlidir. Bekliyoruz!

Burada söylemek istemeyenler bana özel mesaj atarak da katılabilirler FG'ye.. Logosuz, kar amacı gütmeyen, yazarlık için hiçbir şart aramayan, isteyenin istediği zaman yazarlıktan çıkabileceği gazetemize hoşgeldiniz. Okunma sayısı hedefimiz yoktur. 0 okunma alsak bile elimizden geldiğince devam edeceğiz.

Ayrıca diğer gazetelerden katılmak isteyenler olursa kendi gazetelerini bırakmak zorunda değiller. 2. işleri olarak buraya katılabilirler.

Yazarlar:
Xdragxx: TV Dünyası yazarı
SaMeT: TV Dünyası yazarı
Fks14: TV Dünyası Editörü

Lightning Thief :Spor bölümü Editörü

_-REZNOV-_ : Oyun Bölümü Editörü

Gazete Başkanları: OsmanAslan - The Killing

 
Son düzenleme:
Ayrıca diğer gazetelerden katılmak isteyenler olursa kendi gazetelerini bırakmak zorunda değiller. 2. işleri olarak buraya katılabilirler.

Forumda zaten bundan başka 1 gazete var onuda tek kişi olarak cenation çıkarıyor
 
FavoriGazete serbest bir gazetedir. İsteyen istediği konuda yazı gönderebilir. Bekleriz herkesi. Gazeteye yazar olarak giren biri istediği anda çıkabilir. Her gün yazı gönderme zorunluluğu da yok. Canınız sıkkın ise ya da aklınıza bir şey gelmediyse yazı göndermeye de bilirsiniz. Bekliyoruz


EDIT: Burak senin projeni de içine kattım gazete derken. Seninki gazete değil tamam ama senin projenden de gelen olursa bekleriz.
 
Birçok yeni yazar ve editör alınmıştır. İlk mesaja eklenmiştir bu kişiler.