Maskeli Fedai
Favori Üye
Her şeyin ilki güzeldi, bu forumun da kendine has güzel bir ismiydi. Eskiler gibi o da masadan kalktı..
@bazinga niye yaptın bunu?2 sene önce bahsetmişim. Yaklaşık 2 sene sonra çok net bir şekilde diyebilirim ki, kesinlikle haklıymışım. FF bir başka güzeldi. Fav10’a halen alışamadım. İsmi bile çok kapitalist duruyor, yapay duruyor. FF’yi özledik...
Haydaa nasıl yani?Yapan kişi @bazinga bile değildi... Neler değişti neler...
Kullanıcı adı yani, o bile gitti.Haydaa nasıl yani?
Oha, büyük hakaret.2 sene önce bahsetmişim. Yaklaşık 2 sene sonra çok net bir şekilde diyebilirim ki, kesinlikle haklıymışım. FF bir başka güzeldi. Fav10’a halen alışamadım. İsmi bile çok kapitalist duruyor, yapay duruyor. FF’yi özledik...
Bir an teknik bir sorun oldu da adı ondan değişti sandımKullanıcı adı yani, o bile gitti.
Daha birkaç gün önce biri gelip burası favoriforum değil miydi diye sordu. Piyasada benzer isimli çok site vardı ve uzundu. Kendi üyelerimiz bile öğrenmekte sorun yaşıyordu. Bir de tamamen forum algısından uzaklaşmak için gereklilikti. Bir forumdan ziyade sosyal paylaşım platformu olarak görüyorum artık burasını.
ben kurumsal kimlik dersinde sınıfın en yüksek notunu aldım su şirketi kurun dedi ismi yenisuydu @bazinga @DosiDaha birkaç gün önce biri gelip burası favoriforum değil miydi diye sordu. Piyasada benzer isimli çok site vardı ve uzundu. Kendi üyelerimiz bile öğrenmekte sorun yaşıyordu. Bir de tamamen forum algısından uzaklaşmak için gereklilikti. Bir forumdan ziyade sosyal paylaşım platformu olarak görüyorum artık burasını.Çok geç kalmış olduğum bir isim değişikliğiydi.
Fav10 ismiyle ilgili olarak da daha orijinal planlarım vardı aslında özellikle "10" üzerinde ama olmadı.
Eski haline geri dönme şansı yok mu forumun?Daha birkaç gün önce biri gelip burası favoriforum değil miydi diye sordu. Piyasada benzer isimli çok site vardı ve uzundu. Kendi üyelerimiz bile öğrenmekte sorun yaşıyordu. Bir de tamamen forum algısından uzaklaşmak için gereklilikti. Bir forumdan ziyade sosyal paylaşım platformu olarak görüyorum artık burasını.Çok geç kalmış olduğum bir isim değişikliğiydi.
Fav10 ismiyle ilgili olarak da daha orijinal planlarım vardı aslında özellikle "10" üzerinde ama olmadı.
Mlsf favoriforum ile karışma durumu vardı evetDaha birkaç gün önce biri gelip burası favoriforum değil miydi diye sordu. Piyasada benzer isimli çok site vardı ve uzundu. Kendi üyelerimiz bile öğrenmekte sorun yaşıyordu. Bir de tamamen forum algısından uzaklaşmak için gereklilikti. Bir forumdan ziyade sosyal paylaşım platformu olarak görüyorum artık burasını.Çok geç kalmış olduğum bir isim değişikliğiydi.
bende karıştırıyordum eskiden @xdragxxMlsf favoriforum ile karışma durumu vardı evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?