Baktım ara ara misafir olarak.
Ahh Temmuz 2014, ondan bir ay önce falan foruma bağlanmıştım. Ne günlerdi...
O yıllarda da darksaal dan gizli bir şey yapsak baykuş gibi damlardı her yere
Baktım ara ara misafir olarak.
O yıldan hatıra kalan bir tane var biliyorsundur @Harunnn60 hangisi olduğunuO yıllarda da darksaal dan gizli bir şey yapsak baykuş gibi damlardı her yerehiç uyumazdı@Çiğdem- @sokak sanati
En çok mesaj yazan 5. kişiymişim.
Aaa @gözlemci ile çok konusuyorduk bu konuyuO yıllarda da darksaal dan gizli bir şey yapsak baykuş gibi damlardı her yerehiç uyumazdı@Çiğdem- @sokak sanati
HatırlayamadımO yıldan hatıra kalan bir tane var biliyorsundur @Harunnn60 hangisi olduğunu
Lisem de sizin yüzünüzden uyanamıyordum😛Aaa @gözlemci ile çok konusuyorduk bu konuyu
Nasıl reelde özlüyorsam 90lı yılları forumda da 2014-2015 özlüyorum özellikle o ki yılın sohbet ortamı çok iyiydi ama @Tolstoyevski dediği gibi eski şeylerin güzel gelme etkiside olabilir
O yıldan hatıra kalan bir tane var biliyorsundur @Harunnn60 hangisi olduğunu
15 Temmuz değişen birisiHatırlayamadımsöyle hatırlarım ama
Aaa sende elimizde büyüdün ayoll Lise üni bitti hepsiLisem de sizin yüzünüzden uyanamıyordum😛
ben reklama girer yapmıyım sende biliyorsun15 Temmuz değişen birisi
Hiç sevmezdim kendisini zaten, her şeye karışırdı. Sanki devlet yönetiyor, altı üstü forumdu ve eğlenmeye geliyorduk. Arkadaşlar içerisinde ispiyoncu tipler olur ya ha tam oydu .ssO yıllarda da darksaal dan gizli bir şey yapsak baykuş gibi damlardı her yerehiç uyumazdı@Çiğdem- @sokak sanati
Sorma beAaa sende elimizde büyüdün ayoll Lise üni bitti hepsi
22 yaşında geldim 27 olacam ömrümüzü tükettik buradaSorma be
Bak üzüldüm şimdi şu geçen zamanlara
30 da final yaparsın22 yaşında geldim 27 olacam ömrümüzü tükettik burada
@DarkLegenD @bazinga nın Berlini gibiydi diziyi izleyen bilirHiç sevmezdim kendisini zaten, her şeye karışırdı. Sanki devlet yönetiyor, altı üstü forumdu ve eğlenmeye geliyorduk. Arkadaşlar içerisinde ispiyoncu tipler olur ya ha tam oydu .ss
Fena gaza geldim!
Fena gaza geldim!
Aaa etiket sana gitmiş yaa Darksaal demek istemiştim @bazinga nın ikizi gibiydi
Yuhhhh sana. Hain teyze!Aaa etiket sana gitmiş yaa Darksaal demek istemiştim @bazinga nın ikizi gibiydi@Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60
Hhhaha bazinga ile sen ne alaka ayollYuhhhh sana. Hain teyze!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?