FavoriForumum'da Yepyeni Bir Proje: Fks14 ile "Bilinmeyen Gerçekler"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
FavoriForumum'da yepyeni bir proje başlıyor!

Fks14'ün proje koordinatörü olduğu projenin adı "Bilinmeyen Gerçekler" olacak. Bu programda, isteyen her üye bana özel mesaj yoluyla bir soru aktaracak. Bu soru, başka üyelerle ilgili olacak, yani forumda bulunan diğer üyelerle ilgili merak ettiklerinizi bana anonim olarak sorabilirsiniz.

Her hafta 1 kez ben soruları yayınlayacağım ve haftanın 2.bölüm programında ise, isteyen üyeler kendisine aktarılan sorulara yanıt verebilecekler ve bu sorunun kim olduğunu tahmin edecekler.

Konuyla ilgilenen kişiler bana özel mesaj atarak sorularını aktarabilirler.

Fks14 ile
"Bilinmeyen Gerçekler"
yakında başlıyor!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok güzel olmuş ttanıtım hemen sorayım sorumu ama cevaplamaz ki :( Sayısızca sordum kendisine ?

Çok güzel olmuş ttanıtım hemen sorayım sorumu ama cevaplamaz ki :( Sayısızca sordum kendisine ?

Bana soruları göndereceksin özel mesaj yoluyla Hilal, ben de aktaracağım. Cevap vermek zorunda değil hiç kimse bir soruya, ama cevap verirse çok güzel olur tabii :)
@xdragxx Teşekkürler.

Bir de bişey soracağım forumda cidden sevgili var mı yoksa tanıtım hesabı mı öyle bir cümle kullandın? :D

Teşekkürler mesajlarınız için.
@Arslan Bey Revan'ın projesinde itiraflar yayınlanıyor, bu projede ise sorular. İlgin için teşekkürler :)