Yalnız bu sefer farklı @denizz19 0.25'den tutturup sen de 0.50'den tutturursan Deniz daha çok puan alır.Deniz katilirsa tabi kiHayrettin'in yarismasinda iyi rakiptik
Yalnız bu sefer farklı @denizz19 0.25'den tutturup sen de 0.50'den tutturursan Deniz daha çok puan alır.Deniz katilirsa tabi kiHayrettin'in yarismasinda iyi rakiptik
Yalnız bu sefer farklı @denizz19 0.25'den tutturup sen de 0.50'den tutturursan Deniz daha çok puan alır.Çok iyi yarış olacak.
Kader, kısmet.Maksat Deniz ile tatli rekabet, yoksa simdiye kadar dizilerin ilk reytinglerini zor tutturdum.
Bu arada dogru anladim degil mi, anliklari görmeden önce yapiyoruz tahminleri?
Kader, kısmet.
Evet öyle kararlaştırdık formatın gizli danışmanıyla.Hem puanlamada esneklik yaptım zor olmayacak yani..
Aslında o konuda bir düzenleme yapayım haklısın.Anliklari görmeden farklar cok yüksek olacaktir. 0.25 0.50 degil 2-3 reyting bile kayma olacak bence bszi yapimlarda.
O gizli danisman iyi düsünsün.
Forumda bir varsın bir yoksun agam. Katılırsın umarım.Çok iyi düşünmüşsün başarılar katılırım
Aslında o konuda bir düzenleme yapayım haklısın.Dur haklısın o konuda biraz daha sınırı genişletmeliyim.
Devamlı varım aga yanlışın var sadece bu hafta giremedim oda bazı nedenlerden dolayıForumda bir varsın bir yoksun agam. Katılırsın umarım.
Pek göremiyorumda o yüzden dedim. Anladım.Devamlı varım aga yanlışın var sadece bu hafta giremedim oda bazı nedenlerden dolayı
Sağol öneri için abi. Biraz düşüneyim düzenleme yapıcam.Bence 0.25 araliklarla 3 reytinge kadar git. Puan araliklari 0.25-1 reyting arasi 3 puan olsun mesela, 1-2 reyting arasi 2 puan, 2-3 reyting 1 puan farklar. Tabi bu bir öneri
Sağol.
Hep sen mi yapacanNe oldu dostum biraz trip attik diye sen de mi smiley biraktin.
Hep sen mi yapacan
Yaparım yapmam pc benim tahmin benimHakkindir, arada atmak gerek.
Bekliyoruz tahminleri
Yaparım yapmam pc benim tahmin benim
Yok olmuyor gerçekten sinirli olmam lazım trip için beceremiyorumTrip'in krali bende diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?