FavoriForumum'da Yepyeni Reyting Yarışması Başlıyor!
Sezonun en yoğun dönemindeyiz ve ekranlarda birçok yeni dizi başlıyor. Rekabet ve reyting heyecanı artıyor. Işte tam da bu dönemde FavoriForumum'da yepyeni bir yarışma başlıyor.
Daha önce @hayret bi şey 'in yaptığı Reyting Tahmin yarışmasının farklı bir formatı.
Sezonun en yoğun dönemindeyiz ve ekranlarda birçok yeni dizi başlıyor. Rekabet ve reyting heyecanı artıyor. Işte tam da bu dönemde FavoriForumum'da yepyeni bir yarışma başlıyor.
Daha önce @hayret bi şey 'in yaptığı Reyting Tahmin yarışmasının farklı bir formatı.
Format Şöyle
Örneğin yeni bir dizi başlıyor, adı 'O Hayat Benim' dizi Pazar günü başlayacak ve ben de konusunu 2 gün önceden açacağım, sizlerden dizinin TOTAL ve AB'de yayın hayatına kaç reyting ile başlayacağını soracağım sizler de bana özel mesajla tahminlerinizi göndereceksiniz. Dizi başlamadan 2 saat önce süre bitecek. Ve ben de sizlerden gelen tahminleri süre bittikten sonra konuya ekleyeceğim, ertesi gün dizinin reytingleri açıklanınca karşılaştırmalı tabloyu konuya ekleyerek sonuçları ve kazandığınız puanları göreceksiniz.
Puanlama Nasıl Olacak?
Puanlama ise 4 farklı kademede olacak.
*Tahminlerinizin tutturma yakınlığına göre;
*0.25 : 20 Puan
*0.50 : 15 Puan
*0.75 : 10 Puan
*1.00 : 5 Puan
*2.00 : 3 Puan
*3.00 : 1 Puan
Yarışma Ne Kadar Sürecek?
Yarışma sezon sonu yani Haziran'a kadar sürecek. Hergün sizleri zorlayacak bir yarışma olmayacak, yeni bir dizi başladığında konular açılacak. Toplam puanlama bitince kazanan belli olacak!
Yeni projeme katılımlarınızı bekliyorum..
Yarışma sezon sonu yani Haziran'a kadar sürecek. Hergün sizleri zorlayacak bir yarışma olmayacak, yeni bir dizi başladığında konular açılacak. Toplam puanlama bitince kazanan belli olacak!
Yeni projeme katılımlarınızı bekliyorum..
@OzaN , @xemrexxx , @Yakamoz-Asi , @yakup09 , @Bully , @xBUGRAx , @darksaal , @denizz19 , @sürgünüm , @Forumdash , @*Dream* , @takas , @XanTier , @kvp-medya , @Maskeli Fedai , @hayret bi şey , @Polat Şaşmaz , @ABAY_06 , @dizi kolik , @Arslan Bey , @HachiKo , @Kubi-Lay , @berkann , @yatutarsa , @gözlemci , @cookies , @Ahmad , @Hafız , @BesaleT , @sokak sanati , @beyazsoy , @Reytinger , @ozgur2113 , @emreemreu , @eros ve tüm FF halkı.
Son düzenleme: