Evet arkadaşlar öncelikle bu turnuva için adminimiz OzaN'dan izin almış bulunmaktayım bunu söylemek isterim.
Turnuvamız Facebook üzerinden olacaktır yani turnuvaya katılacak arkadaşlar birbirlerini facebook'ta ekleyeceklerdir.
Turnuvaya katılmak isteyenler bu başlık üzerinden cevap yazarlarsa sevinirim.
Turnuva 1 Temmuzda başlayaktır. Turnuvanın formatı henüz belli değildir belli olunca yine bu konudan yazağım.
Öncelikle yanıma 1 tane yardımcı almak istiyorum bu yardımcıyı kendim belirleyeceğim.
Eğer bu turnavayı başarabilirsem 2.turnuvayı da yaparım
Başvurularını buradan yapabilirsiniz iyi forumlar,iyi oyunlar...
Turnuvaya Kesin Katılacak Üyeler (xdragxx,Cenation,ernbyk,Polyanna,xemrexxx,primavera,BesaleT,OzaN,Orcun_22,Fks14,Anakin,BuraK,secquain,kreys,AlemTo,ArslanBey)
Turnuvamız Facebook üzerinden olacaktır yani turnuvaya katılacak arkadaşlar birbirlerini facebook'ta ekleyeceklerdir.
Turnuvaya katılmak isteyenler bu başlık üzerinden cevap yazarlarsa sevinirim.
Turnuva 1 Temmuzda başlayaktır. Turnuvanın formatı henüz belli değildir belli olunca yine bu konudan yazağım.
Öncelikle yanıma 1 tane yardımcı almak istiyorum bu yardımcıyı kendim belirleyeceğim.
Eğer bu turnavayı başarabilirsem 2.turnuvayı da yaparım
Başvurularını buradan yapabilirsiniz iyi forumlar,iyi oyunlar...
Turnuvaya Kesin Katılacak Üyeler (xdragxx,Cenation,ernbyk,Polyanna,xemrexxx,primavera,BesaleT,OzaN,Orcun_22,Fks14,Anakin,BuraK,secquain,kreys,AlemTo,ArslanBey)
Son düzenleme: