FavoriForumuM Zaten Yavaştı Daha da Yavaşladı ! çözüm

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,451
Puanı
711
site son günlerde zaten yavaşlamıştı bugünlerde daha arttı bu sorun çözüm bulunmasını istiyorum . Özellikleede konu açarken çok yavaş oluyor

Evet çok yavaş. Bir mesajın gitmesi 1 dakika sürüyor en az.

Ya bende açılmıyor bile doğru düzgün açıldığında da sayfa kapanıyor kendiliğinden.

An itibariyle hızlandı. Aşırı yavaşlama durumlarında 4-5 dakikalık bakım çalışması olabilir. Kesin çözüm için birkaç hafta daha beklemek gerekecek şu an elden bir şey gelmiyor maalesef...

neyse idare edecez artık napalım

- - - Ekleme - - -

neyse idare edecez artık napalım

Sitedeki yoğunluk

Benim kanımca şu an siteye girmemek en doğrusu olur sitenin çökme durumuda olabilir bence. Allahtan cinsin biri çıkıpta siteye saldırmıyor şu an yoksa anında çöker zaten yavaş
ping filan göndermeyin siteye

Konular birleştirildi. Anlık ziyaretçi sayısı 500'e yaklaştı. Ortalama 350 civarıydı normalde. Bazı geçici önlemler aldım şu an biraz daha rahat gibi...

Evet şu an hızlandı site . top15 filan kayboldu sen yaptın galiba neyse hızlı olsunda

Konuyu görüntüleyenler falanda görünmüyor sanırım 😱

Gereksiz mesajları ben sildim.

TOP 15 ve konu görüntüleme gibi bazı özelliklerden kısmak zorundayız zaman zaman. Bunları kaldırınca hız çok ciddi şekilde arttı.

Gereksiz mesajları ben sildim.

TOP 15 ve konu görüntüleme gibi bazı özelliklerden kısmak zorundayız zaman zaman. Bunları kaldırınca hız çok ciddi şekilde arttı.

Valla sildim demesen ihale yine bana kalıyordu 😱