Favoriforumum yetkililerinin dikkatine...

medcezir_38

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
23
siteye gırıs yaptıgımızdakı reklam yonlendırmelerını daha dıkkatlı secmelerını ıstıyorum cunkı aıleye uygun olmuyor bu sıteyı herkes kullanıyor bıraz daha dıkkatlı olun ve sansurlu reklam yonlendırmelerını koymayın sımdıden ılgınıze tesekkur ederım...
MedCezir

boşver ben konuşurum kendi kendime biliosun :D sadece reklamları sewmiorum da ondan :D

Kaldırmam mümkün değil. Zaten para sıkıntısı yaşıyoruz... Birde o reklamı kaldırırsak siteyi kapatmak zorunda bile kalabiliriz...

Zaten reklamda +18 bir unsur yok. Reklamla ilgilenmiyorsunuz kapatırsınız olur biter...

reklamı kaldırın demıyorum arkadaslar bır sekılde sızde bundan para kazanıyorsunuz ama bundan sonrakı reklamlarda daha ozen gosterırsenız memnun olurum cunkı sahıslara ve toplumun her ınsanına saygı gostermemız lazım demı..

bundan önceki bundan sonraki reklam diye bir unsur yok reklamı veren kendisi koyuyor biz onu engelliyemiyoruz bildiğim...

reklamda +18 unsur filan yok rahatsızlık edici bir durumda yok böyle düşünüyorsan çıkan reklamlarıda rahatsız oluyorsan kapatmayıda bilirsin zaten geç açılıyor erken açılsa bile rahatsızlık diye bir kelime bence yok
kapat pencereyi ya : )

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp