FavoriForumum Yenilendi!

Ben çoğunu smiley listesinden seçiyordum.

Bir tek şu anlık aklımda :GDG: var. Birde tepesinde soru işareti olan smiley vardı. Birde bu
işaretin tepesinde kırmızı tokalısı vardı.
Hoplayan zıplayan vardı bir tane de mavi tokalı olan.

Bu çok iyi olmuş. Direkt mesaja götürüyor insanı.
Aynen. En çok onu beğendim. Birde istediğimiz kişiyi rahatça etiketleyebiliyoruz listeden.

Durum güncellemeleri ana sayfaya geç geliyor niyeyse...

Forum çok güzel olmuş Ozan, eline sağlık. Gerçekten süper olmuş, güzel günlerde kullanalım inşallah.

Eski Top 15'i özleyeceğiz

Chat'in gelmesi iyi olmuş

Top15 eskiye göre kesinlikle çok daha güzel

Top10-15.. Her türlü oluyor

admin hala top10 olarak duruyo herkes top15 dedi

Ana sayfadaki Son Güncellemeler eş zamanlı güncellense daha iyi olurdu sanki😕 @OzaN

Ana sayfadaki Son Güncellemeler eş zamanlı güncellense daha iyi olurdu sanki😕 @OzaN
Performans amaçlı öyle yapmışlar herhalde ama bakacağım en azından daha sık güncellenmesi için.

Durum güncellemesini nerden yapıyok
1-) Profiline girip mesaj yazabilirsin
2-) Sağ üstte nickinin üzerine gelip çıkan pencerede yazabilirsin
3-) Anasayfada sağ menüde diğer durum güncellemelerinin altında bir alan var oradan yazabilirsin.

"Konuda kimler var?" bölümünün olmadığını fark ettim. Çok büyük bir eksiklik..

Hepimiz ATV'yi översek daha fazla para gelir mi ? İçeriğe de bakıyorlardır belki.

1024x768 çözünürlük kullananlarda çözünürlüğün çok düşük olmasından dolayı forum çok kötü gözüküyordu. Bu nedenle biraz olsun daha iyi gözüken bir tema yaptım ve geliştirmeye de devam edeceğim.

Bu çözünürlüğü kullanan arkadaşlar forumun alt kısmında FF XenForo 2013 yazan yere tıklayarak 1024x768 çözünürlük temasıyla değiştirebilirler. Bu arkadaşlar karşılaştıkları diğer problemleri de yazarlarsa iyi olur.

@xdragxx @Orcun_22

Normal çözünürlüklere sahip arkadaşlar da yeni eklenen temayı deneyebilirler. Tema bu temaya göre daha geniş, geniş tema isteyenler beğenebilirler.

@EveN