Hazem
Favori Üye
Başka tarayıcıda da dene öğrenelim sorun onda mıinternet tarayıcı opera onda mı sorun
Olabilir belki eklentisini buldum ama gerekli mi emin değilim.@OzaN mesaj yazarken solda üyenin online olduğu ile ilgili bir hayat belirtisi olacak mı? 😀 Yeşil ışık gibisinden.
Bence çok iyi olur solda online olduğunu görmek işe yarar. İstersen konusunu aç onun da.Başka tarayıcıda da dene öğrenelim sorun onda mı
Olabilir belki eklentisini buldum ama gerekli mi emin değilim.
Ya da anasayfada gidip orada mı diye bakman?Bence çok iyi olur solda online olduğunu görmek işe yarar. İstersen konusunu aç onun da.
Ben illa birinin online olduğunu görmek istesem hepsini incelemem gerekir.
Evet, bu da uzun sürer.Ya da anasayfada gidip orada mı diye bakman?
O küçük nokta arkaplanda bir sürü sorgu dönmesi demek.Evet, bu da uzun sürer.Bence olsun, küçücük yeşil nokta.
Anlamadım.O küçük nokta arkaplanda bir sürü sorgu dönmesi demek.
Ne bileyim bi denesen iyi olurdu bakalım nasıl sonuç veriyor.Performans açısından iyi değil yani.
Katılımı çıkarıp koysan?Performans açısından iyi değil yani.
Aynı şey değil, incelemem lazım online olup olmadığının nasıl tutulduğunu.Katılımı çıkarıp koysan?
Alıştıkça daha da beğeneceksin diye tahmin ediyorum.Ben dün beğenmemiştim yeni forumu ama alıştıkça nedense beğendim biraz gibi. Yalnız şu benim kullandığım eski smileylarım vardı. Onlar tam anlamıyla ne zaman gelecek? @OzaN
Birde resim düzenleme paneli ve eski anasayfa ne zaman gelir?
Bu çok iyi olmuş. Direkt mesaja götürüyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?