Favoriforumum Spor Servisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galatasaray yönetimi, UEFA bütçe açığını kapatmak için devre arası Sneijder'i satmak istiyor.

Fenerbahçe'de Moussa Sow, Beşiktaş'a karşı 5 maçta da forma giyip hepsinde gol atma başarısı gösterdi. (Toplam 6 gol )

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında son 10 sezonda oynanan maçlarda, Beşiktaş 10, Fenerbahçe 4 kırmızı kart gördü.

Galatasaray'ın yeni yönetimi Sneijder'den maaşında indirime gitmesini bekleyecek. Sneijder eski yönetimden maaşında zam istemişti.

Ahmet Çakar'a göre önümüzdeki 4-5 sezon Türkiye'yi Şampiyonlar liginde Fenerbahçe temsil edecek. Çakar'a göre Beşiktaş ve Galatasaray'a ceza kapıda.

Dünkü derbide soyunma odasında Emre Belözoğlu ve Bilic arasında geçen konuşmalar

Bilic: Senden büyük olmama rağmen o kelimeyi (F... off) bana tam 5 kez neden kullandın?
Emre: İstediğimi söylerim. Sen kimsin! İstediğimi yaparım.

İkili arasındaki gerginliğin uzamasını çevredekiler engelledi.

Galatasaray Borissa Dortmund maçı için Almanya'ya gitti.

Cesera Prandelli Dortmund maçı kafilesine İtalyan forvet Pandev'i dahil etmedi.

Beşiktaş cephesi derbi maçında sorumlunun hakem olduğu görüşünde hemfikir.

Manchester City ilerleyen günlerde Marco Reus’a yıllık 13 milyon € ücret teklif etmeye hazırlanıyor. (Bild)

Yılmaz Vural: ''Prandelli, bana göre Türkiye’ye gelmiş geçmiş en kötü antrenör.''

Alex De Souza: Özlediğim kişiler. Bu takımlayken çok keyif aldım.

B1l8o6uCAAAT70f.jpg:large

Mehmet Demirkol: "Bilic şikayet ediyor ama sen de küfür etmeyeceksin o zaman. Bu iş topyekün bir delilik halini aldı. Maç bu mu yani?"

Mehmet Demirkol: "Olayda Bilic'in de küfür ettiğine dair net görüntüler var. Orda herkes herkese küfretmiş."

Mehmet Demirkol "Sırpça bilen bir arkadaşımıza teyit ettirdim. Bilic küfür ediyor."

Raporlarda haklarında kötü bir şey olmayan Emre Belözoğlu ve M.Pektemek, PFDK'ya sevkedilmiyor

Ahmet Çakar: Recep Tayyip Erdoğan'a Allah ömür verirse, ileride Fenerbahçe Başkanı olmayı düşünür.

Şampiyonlar Ligi B grubu mücadelesinde Basel Ludugorets'i 4-0 yendi. Real Madrid Liverpool'u tek golle geçti tek gol Benzema'dan geldi. Ronaldo 12 maç sonra gol atamamış oldu. B grubunda Real Madrid 12 puanla zirvede Basel 6 puanla ikinci sırada, Liverpool ve Ludogorets 3 puandalar.

C grubu mücadelesinde Zenit kendi evinde Leverkusen'e 2-1 mağlup oldu. Diğer maçta Benfica Monaco'yu 1-0'la geçti. Grupta Leverkusen 9 puanla zirvede,ikinci Monaco'nun 5 puanı var,Zenit ve Benfica 4'er puandalar.

Ayrıca Galatasaray taraftarı Borissa Dortmund mücadelesinde çıkarttığı olaylar yüzünden kulübü zor duruma soktu. Uefa meşela olaylarında çok sert. 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe meşela olaylarından dolayı 1 yıl men cezası alacaktı.

Real Madrid, ismi Manchester United ile anılan Bale'i satması durumunda kadrosunu Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard ile güçlendirecek.

Real Madrid, Iker Casillas'ın yerine kalesini Manchester United'ın İspanyol kalecisi David de Gea ile doldurmak istiyor.

Arda Turan'a göre eski takımı Galatasaray Uefa Avrupa Ligine kalması durumunda final oynar.

Halilhodzic 1-2 ay daha istiyor. Tecrübeli hoca takımı tanımak için 1-2 aylık bir süreç yaşaması gerektiğini düşünüyor. Trabzonda ise Ersun Yanal ismi gündemde.

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow milli takıma çağrılırken Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba aday kadroya alınmadı.

Rekabet Kurulu: "Süper Lig maçları 2016 - 2017 futbol sezonu sonuna kadar Digiturk'te"

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Ersun Yanal'la anlaştığımız iddiaları tamamen gerçek dışı"

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu Sivasspor Gaziantepspor Gaziantep Büyükşehir Belediye Tuzlaspor

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu Trabzonspor Akhisar Belediyespor Manisaspor Keçiörengücü

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu Bursaspor Mersin İdmanyurdu Samsunspor Centone Karagümrük

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu Kardemir Karabükspor İstanbul Başakşehir Ankaragücü Sivas 4 Eylül Bld.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu Fenerbahçe Kayserispor Altınordu Bayburt Grup Özel İdare

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu Beşiktaş Çaykur Rizespor Adana Demirspor Sarıyer

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu Galatasaray Eskişehirspor Diyarbakır BŞB Balçova Yaşamspor

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu: Gençlerbirliği Konyaspor Giresunspor Cizrespor

Mevlüt Erdinç Sakatlığından Dolayı A Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı.
Neymar Türkiye Maçında Lehina Tezahürat Yapan Türk Taraftarları Asla Unutmayacağını Söyledi.
Mesut Özil Ocak Ayına Kadar Futbol Oynayamayacağını Söyledi.
Türkiye-Kazakistan Maçını Rus Hakem Aleksei Eskov Yönetecek.

Andrew Goudelock Euroleague tarihine geçti!:)

Fenerbahçe Ülker'in yıldızı Andrew Goudelock Bayern Münih karşısında 10 üçlük isabetiyle Euroleague'de bir maçta en çok üçlük atan isim oldu.

Fenerbahçe Ülker deplasmanda Bayern Münih'i 93-86 mağlup etti. Geceye Andrew Goudelock damgasını vurdu. Toplam 34 sayı atarak Fenerbahçe Ülker'in kazanmasında en büyük pay sahibi olan isim oldu.
Galatasaray Liv Hospital zorlu Olympiakos deplasmanından 93-66 mağlup ayrıldı.
Anadolu Efes ise bu akşam kendi sahasında saat 20:00'de Real Madrid'i konuk edecek,maç lig tv 3'den canlı yayınlanacak.

Son düzenleme:
Löw: Beşiktaş derbi galibiyetinden sonra İsmail'i kutladım. Maçlarını yerinde izlemek istiyorum.

Nijerya, Afrika Kupası elemelerinde elendi. Fenerbahçeli Emenike, Afrika Kupası'nda yok

Ersun Yanal: Trabzonspor bu lige renk getirecektir. Keyif veren, izleyenleri mutlu eden bir Trabzonspor için 1 haftadır çalışıyoruz.

TFF hakemlere müdahale edilmesi halinde hakemlere maçı tatil etme yetkisi vermiş. Ek olarak müdahale eden yöneticilere 1 yıl men cezası gelmiş.

Birde her Salı biri hakemleri değerlendirecekmiş basın toplantısında.

2, 3, 4, 9 ve 10 Aralık'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası'nın karşılaşmaların programı şöyle:

2 Aralık Salı

12.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tuzlaspor
14.30 Torku Konyaspor-Giresunspor
16.45 İstanbul Başakşehir-MKE Ankaragücü
20.30 Fenerbahçe-Kayserispor

3 Aralık Çarşamba

12.30 Altınordu-Bayburt Grup Özel İdare
14.30 Samsunspor-Centone Karagümrük
14.30 Çaykur Rizespor-Adana Demirspor
17.00 Sivasspor-Gaziantepspor
19.30 Galatasaray-Eskişehirspor

4 Aralık Perşembe

12.30 Sivas Dört Eylül Belediyespor-Kardemir Karabükspor
19.00 Keçiörengücü-Trabzonspor

9 Aralık Salı

13.00 Cizrespor-Gençlerbirliği

10 Aralık Çarşamba

18.00 Bursaspor-Mersin İdmanyurdu

Bu arada SARIYER - BEŞİKTAŞ maçının oynanacağı stat ve müsabakanın başlangıç saati daha sonra açıklanacak.​

Beşiktaş-Trabzonspor maçı, 7 Aralık Pazar günü Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak.

Galatasaray'da Prandelli devri bitiyor. Ajanslardan gelen bilgilere göre İtalyan hocanın bu akşam saatlerinde görevinden alınması bekleniyor.

Prandelli, NTV Spor muhabirinin "Galatasaray'dan ayrılacağınız iddia ediliyor, doğru mu?" sorusuna yanıt vermedi.

Albayrak, Prandelli hakkındaki soruya "Önce Başkanımıza sormak lazım, sonra sağlıklı bir açıklama yapacağız" diye yanıt verdi.

Fifa menejeri Ali Güven'e göre Sneijder Galatasaray ile anlaşamaması durumunda Manchester United'a transfer olacak.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan; "Trabzonspor ve Galatasaray maçları için Beşiktaş'tan gelen stadyum talebini uygun gördük"

Mehmet Demirkol: "Trabzonspor'un iyi oyuncularını al şampiyon ol. Böyle scoutluk mu olur?"

Arsene Wenger: Anderlecht Dortmund'da kazanır, biz de Galatasaray'ı yenemezsek kendimizi aptal gibi hissederiz.

Fenerbahçe ara transferde Gaziantep'ten Muhammet Demir'i istiyor.

Caner, Emre, Gökhan Gönül, Kadlec ve Sow, Hedef 1 Milyon Üye İletişim Merkezi'nde taraftarlarla sohbet etti. Bir taraftar, telefonla konuştuğu Caner'e, "Sinirlerine hakim olmalısın. Sakinken çok sempatiksin" dedi.

Son düzenleme:
Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamzaoğlu 6 ay için 500 bin dolar ücret alacak.

Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar: "Galatasaray derbisini Olimpiyat stadında oynayacağız."

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre teknik direktör Rudi Garcia, tecrübe kazanması için Salih Uçan'ı PAF takımı maçında oynattı

Trabzonsporlu bazı futbolcuların serbest kalma bedelleri; Waris: 35M € Yusuf Erdoğan: 20M € Cardozo: 15M € Mehmet Ekici: 10M €

Hamza Hamzaoğlu: Sneijder ile hiç bir sorunum yok. Belki biraz ileri gitmiş olabilirim ama düşüncelerimin arkasındayım.

İsmail Kartal'lı Fenerbahçe, geçen sezonun 11.haftasına göre 7 puan geride kaldı ve 10 gol daha az attı.

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas: "Real Madrid'de oynayan Galli çocuğun adı neydi? Alexandre Lacazette ondan çok daha iyi futbolcu."

Vefatının 3. yılında Lefter Küçükandonyadis'i saygıyla anıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde futbolu bırakan Alex de Souza, ESPN Brezilya kanalında yorumculuk yapacak.

Demba Ba: "Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea-PSG eşleşmesinde PSG'yi destekleyeceğim."

Moussa Sow, Abdoulaye ile yaptığı sohbette, “Fenerbahçe’nin kıymetini bil. Çok özel bir kulüpte oynuyorsun. Türkiye’de olduğum sürece hep evimde hissettim. Tribünler bağrına bastı. Çünkü her zaman takımım için çok çalıştım. Sen de bunu yaparsan, benim yaşadığım duyguların aynısını yaşarsın” nasihatında bulundu.

Sneijder'in kontratını milli maç dönüşünde uzatmaya karar veren Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayında da Brezilyalı forvet Pato'yu transfer etmeye hazırlanıyor. Yönetim böylece hem kadroyu güçlendirmeyi hem de camiayı yatıştırmayı hedefliyor. (Fanatik)

Quaresma ve Cristiano Ronaldo'nun beraber oraganize edecekleri Suriyeli mülteciler için dostluk maçının İstanbul'da oynanması için TFF harekete geçti (Fotomaç)

…Fenomen olan Terraneo’nun formasının tam 4 bin adet satması bile Fenerbahçeliler’in mutluluğunun bir göstergesi. Pereira-Terraneo ikilisi taraftarın gönlünde taht kurdu. Takıma güven giderek artıyor.“ (Meriç Müldür)

Moussa Sow, Abdoulaye ile yaptığı sohbette, “Fenerbahçe’nin kıymetini bil. Çok özel bir kulüpte oynuyorsun. Türkiye’de olduğum sürece hep evimde hissettim. Tribünler bağrına bastı. Çünkü her zaman takımım için çok çalıştım. Sen de bunu yaparsan, benim yaşadığım duyguların aynısını yaşarsın” nasihatında bulundu.

Sneijder'in kontratını milli maç dönüşünde uzatmaya karar veren Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayında da Brezilyalı forvet Pato'yu transfer etmeye hazırlanıyor. Yönetim böylece hem kadroyu güçlendirmeyi hem de camiayı yatıştırmayı hedefliyor. (Fanatik)

Quaresma ve Cristiano Ronaldo'nun beraber oraganize edecekleri Suriyeli mülteciler için dostluk maçının İstanbul'da oynanması için TFF harekete geçti (Fotomaç)

…Fenomen olan Terraneo’nun formasının tam 4 bin adet satması bile Fenerbahçeliler’in mutluluğunun bir göstergesi. Pereira-Terraneo ikilisi taraftarın gönlünde taht kurdu. Takıma güven giderek artıyor.“ (Meriç Müldür)

Terraneo forması mı varmış :D