favoriforumum sürekli hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
yoksa sadece mobilden girenler mi bu hataya maruz kaldı ? Bir yazdığımız iki kere gönderiliyor 0.facebook gibi

ayrıca kazı çalışması mı ne varmış o yzden foruma giremedim

ozan forumun manikürünü yapıyor az bekleyn ben de pc yi kapadm mobilim panpalar

ozan forumun manikürünü yapıyor az bekleyn ben de pc yi kapadm mobilim panpalar

Dün gece bakim çalismasi vardir, ondan kaynaklandi.

dün baya yavaşlamıştı bende yattım

Dün aynı sorunu bende yaşadım ama şimdi bir problem yok gibi

Çalışma var ve çalışma bugün de devam edecek zaman zaman kesintiler yaşanabilir o nedenle.

yandık desene bugün boştum çok konuşmayı düşünüyordum şu bakımı gece 03 ile sabah 05 arası yapsanızda bizde kurtulsak
)

yarın çalışma falan olmasın büyük gün

bi de bakım yapılacağı zaman haber verirse mesela dün gece çat diye yapıldı tam bi konuda yorum yaparken
bencee öyle daha iyi olur

Dünle bugün değilki. Yaklaşık 5 gündür bende sürekli yavaş ve çok hata veriyor. Hiçbir sitede hata yokken bir tek Favoriforumum hata veriyor. Çalışma varmış yorumlardan anladığım kadarıyla. Keşke bu çalışma sadece site değilde sitenin yöneticileri içinde olsa ne güzel olurdu. Hiç çoktan çalışmanın boşuna olmadığını anlardık. Favoriforumumun geleceği için yapıldığını anlardık.

Arkadaşlar her yaz olduğu gibi forumda bu yaz da kesintiler olacak. Bazenleri hiç bile giremeyebilirsiniz foruma.
Geçen yaz öyle olmuştu

yılın ayarını verdiniz teebrikler :U: :U: :U:

Arkadaşlar her yaz olduğu gibi forumda bu yaz da kesintiler olacak. Bazenleri hiç bile giremeyebilirsiniz foruma.
Geçen yaz öyle olmuştu

güneş ışınlarının foruma geliş açısıyla alakalı bir durum sanırım sıcaktan forumun telleri atıyor
))

Geçen yaz öyle olmuştu

Yazla ilgili bir durum yok. 1-2 hafta içinde yavaşlama sorunu tamamen çözülecek inşallah.

Bakım çalışması ani gelişen bir durum oldu planlanmış bir durum değildi.

Konunun başka yere çekilmesine gerek yok. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...