FavoriForumum.NET Tanıtım Videosu | 2012 - Fks14 Özel Yapım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Begendigine çok sevindim endgame. Ben forumumuz için çok çaba veren birisiyim, tabii sadece ben degil birçok arkadasimiz veriyor. Diziler yapiliyor, etkinlikler düzenleniyor. OzaN'da kiymetimi biliyordur ki ben öyle düsünüyorum, umarim yanilmam.

Beğendim güzel olmuş

Sag ol.

Fks 14 yaparda kotü olurmu?cok guzeldi.cok begendim.ellerine saglik.bi de yasin kaç'ti?

Fks 14 yaparda kotü olurmu?cok guzeldi.cok begendim.ellerine saglik.bi de yasin kaç'ti?

Ne yapacağın yaşını S.G.A.T., forumda yaş muhabbeti olması hoşuma gitmiyor, herkes gizliliğini korusa daha iyi bence, internetin amacı bu değil mi zaten. Ben seni S.G.A.T. olarak tanımayı tercih ederim şahsen, Serkan benim ilgimi çekmiyor.

Yapmayin böyle seyler arkadaslar. Bende insanim, unutmus olabilir. Sadece seni degil duygusal x kisi, birkaç arkadasi daha unutmusum. Forumumuz o kadar büyüdü ki üye sayisi 40'i buldu neredeyse hatta daha fazla. Özür dilerim.

Yapmayin böyle seyler arkadaslar. Bende insanim, unutmus olabilir. Sadece seni degil duygusal x kisi, birkaç arkadasi daha unutmusum. Forumumuz o kadar büyüdü ki üye sayisi 40'i buldu neredeyse hatta daha fazla. Özür dilerim.
üye sayımız 40 mı

basit ve güzel olmuş

tanıtım videosu süper olmuş.. eline sağlık fks14..

şarkı sözleriyle yazılar arasındaki tezatlıkda süper..

Furkan sana tavsiyem müzikdeki sözleri kullan.

Müzikde aşkda var diyor ama sen magazinde var demişssin aşkda var deseydin çok daha iyi olurdu bence.

Furkan sana tavsiyem müzikdeki sözleri kullan.

Müzikde aşkda var diyor ama sen magazinde var demişssin aşkda var deseydin çok daha iyi olurdu bence.

Hayir, bilerek kullandim baska sözler. Forumda ask mi var? Yok. Forumdaki riyakarlar mi? Hayir. Forumdaki sahtekarlarmi? Hayir.