FavoriForumum Logo Tasarım Yarışması

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,472
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yedinci yılımızı doldurduğumuz bu ayda bildiğiniz gibi temamız yenilendi ve temanın yenilenmesi sonrasında pek çok kişiden yeni logo isteği de aldık.

Eğer kendine güvenen grafikten anlayan arkadaşlarımız varsa logo hazırlayıp yarışmaya katılabilirler.

Notlar:
  • Logo sade ve şimdiki logoya yakın boyutta olmalıdır.
  • Arkaplanı koyu renklerde tasarlamanız faydalı olur çünkü yukarıdaki gördüğünüz alana konulacak.
  • Bir kişi en fazla 5 logoyla katılabilir fakat fazla katılım olmaması halinde bu sayı arttırılabilir.
  • Logoyu Photoshop vb gelişmiş logo tasarım programlarının yanı sıra AAA Logo vb hazır logo yapma programlarıyla da yapabilirsiniz.

Sormak istediğiniz ekstra soru varsa sorabilirsiniz, çalışmalarınızı bekliyoruz. :)

Yalnız bir ara bende de vardı AAA logo ama logo yaptıktan sonra kaydedemiyordum ben nereden oluyor acaba @OzaN, biliyorsan söyle bende yükleyip yapmaya çalışırım fırsat buldukça. :)

@OzaN

b2c5fd64f281e16f9ce06af0dfe92b02.jpg
FORUMUM

1 dk da :D Oyun falan olsa logo denerdimde forum olunca ne koyacağımı bilmiyorum oraya reyting işareti falan konulabilir herhalde :D

Süper haber mor ve yeşil uyumsuzlugu olmasın:X Bişeyler yapsam mı??? Yoksa yapılanlara bakım ona göremi bişeyler yapsam:X Gerçekten kullanacakmısın @OzaN?? Bi ara daha vardı logo yarişması noldu? Kullandın mı?