FavoriForumum Haftanın En Favori Üyesi Kim? ANKET !

?

• OsmanAslan

Oy: 7 41.2%
  • Ulvi Ç

Oy: 5 29.4%
  • Cenation

Oy: 6 35.3%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OzaN yine tartışma çıkmasın tamam, istediğine oy vermekte serbestsin sonuçta. Şimdi bir şeyler söyleyeceğim yine yanlış anlaşılacak.

Bu arada tekrardan oy veren ve oy vermeyen herkese teşekkür ederim.

Sonuçlar ne olacak acaba? Birde ne zaman bitiyor oylama? Böyle devam ederse beni çıkarın osmanaslan ile cenation arasında oylama yapın.

Konunun yeri değil ama bu konuya uygun yerde yok.
For Event. niye uzaklaştırıldı? Fake üyelik mi almış?

''Mütavazi'' kelimesinin anlamını biliyor musun sen? İkincisi, merakımdan soruyorum. Bu kişi neden ban'landı? Yoksa bu da mı fake?

Üst tarafta da sormuşlardı bu soruyu.
Bende cevabını kopyalayıp yapıştırayım.

Forumdaki bazı üyelere ve yöneticilere karşı saygısız davranışlar ve hakaretler nedeniyle uzaklaştırıldı bir süreliğine

Mesajı yazdıktan sonra okudum, silmeye üşendim.
Tamam, anladım. Ah... Ah... Bizim zamanımızda böyle miydi? Değil yöneticilere, üyelere bile karışamazdık, kavga edemezdik. Zamane gençlik...

O zaten foruma tartışmak için gelmiş bence.

Kimse kusura bakmasın ama apaçiler böyle oluyor. O da bir apaçi işte. Ama çocuk benim foruma ilk geldiğim günleri yansıtıyor. Ben de o zamanlar biri istemediğim ya da sevmediğim bir şey söylese hemen eksiğini bulmaya çalışırdım.

Bu oylamada sonuç 1 oya bağlı. 1 oyla 6-6-6 olabilir. Ama kazanan da belli olabilir. Bakalım ne olacak?

Yeni anket açılmayacaktır,oylama burdan devam edecek oylarını kullanmayanlar birinciyi belirleyecek

Güncel konu

Oylarını kullanmayan arkadaşlarımız varsa kullanıp sonucu belirleyelim.

Survivorda kim elenir oylamasında 27 kişi oy kullanıyor burda 17 nasıl oluyor anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...