FavoriForumum Haftanın En Favori Üyesi Kim? ANKET !

?

• OsmanAslan

Oy: 7 41.2%
  • Ulvi Ç

Oy: 5 29.4%
  • Cenation

Oy: 6 35.3%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan, istediğin kişiye oyunu verebilirsin. Bu herkesin " kendi " beğenisini içeren bir anket... Sen Cenation'u başarılı bulmuş olabilirsin. Ve oyunu ona vermen de sonun kadar demokratik bir hakkındır.
Herkes kriterlerine ve vicdanına göre istediği kişiye demokratik bir şekilde oy atma özgürlüğüne sahip sitemizde.

Ben seni de basarili buldum, ama bu hafta seninle yasadigimiz bazi tartismalardanda dolayi oyumu Cenation'a verdim.

Dediğim gibi sen bilirsin. Ben senin kime oy vereceğine karışmam. İstediğin kişiye oy vermekte özgürsün sonuçta.

Herkes eşit olmuş. Bakalım bu hafta kim en favori üye olacak.
Şuan her şey değişebilir.
Bende oy kullanmadım henüz.
)

Bana oy verenlere teşekkür ederim. Vermeyenlerede teşekkür ederim. Bakalım kim birinci olacak?

Duygu sömürüsü yapsam çok daha önce yapardım. 1. olamayacağım belli değil mi? Amacım duygu sömürüsü değil.

OsmanAslan sana oy verdım herkes 5-5-5 eşit oldu,pişman etme sana oy verdiğime lütfen,,,diğer konuda belirttik daha bitmedi anket böyle yaparak birinci olma şansını tamamen bitiriyorsun kendi kendine !

Zaten oy senden oy almak umurumda bile değil. Senin kimlere, niye oy verdiğin belli....

2.si haftaya bana kimse oy vermesin. Mustafa sen de pişmansan bir oyumu silin. Yetti ya. Bir oy verdiniz vereceksiniz diye bu kadar da laf olmaz ki.

Sanki ben o lafı etmesem haftaya bana mı oy verecektin OzaN.

Tekrardan oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim.

Osman sinirlenmene gerek yok... konu kapansın bura münazara yeri değil

Kimlere niye oy veriyormuşum söyle de öğrenelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...