FavoriForumum Haftanın En Favori Üyesi Kim? ANKET !

?

• OsmanAslan

Oy: 3 21.4%
  • Ulvi Ç.

• Lightning Thief

• Cenation

Oy: 2 14.3%
  • The Killing

• Kullanılan toplam oy
    14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neferian

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26
Puanı
169
Kurallarımız ve katılım şartları aynıdır,oylarınızı bekliyor tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Son düzenleme:
Tümü başarılı arkadaşlarımız

Cenation ilk haftasıyla iyi bir giriş yaptı ve aday olmayı da başarmış

Lightning Thief bir adım önde bana göre, oyum ona
Diğer arkadaşları da tebrik ederim şimdiden..

Oyum siteye çabuk uyum sağlayan Cenation'a.

Son düzenleme:
Ne çabuk kapı dışarı edildik?
Şaka tabi.. Adımın olmamasına sevindim, bu tip karşılaştırmaları çok sevmiyorum açıkçası. Oyumu kime vereceğime de karar vermedim.

Ne çabuk kapı dışarı edildik?
Şaka tabi.. Adımın olmamasına sevindim, bu tip karşılaştırmaları çok sevmiyorum açıkçası. Oyumu kime vereceğime de karar vermedim.
Son bir haftada 100 mesaj veya 10 konuyu geçenler aday olabiliyor. Gelecek haftalarda tekrar aday olabilir sen ve diğer arkadaşlar

Son bir haftada 100 mesaj veya 10 konuyu geçenler aday olabiliyor. Gelecek haftalarda tekrar aday olabilir sen ve diğer arkadaşlar

Anladım.
Sorun değil zaten yazdığım gibi.
Oyumu OsmanAslan' a veriyorum, kendisinin yazılarını sevdiğimi söylemiştim önceden de.

Eleştirmen gerçekten güzel yorumları olan bir arkadaş ama aşırı aktif değil. Tabii bu onun kendi tercihi... Hepimizin sınavları,işleri falan oluyor bazen... Reyting tahminlerini genellikle başarılı yapan bir arkadaş.

Sevdiğimi söylemiştim, cümlesinden sonra niye o işareti koydun anlamadım. Ben de Eleştirmen'in yazılarını hayranlıkla okuduğumu birçok kez ifade ettim.

Ulvi C. ve OsmanAslan arasinda karar veremedim... bu aksam kesin oyumu kullanacagim

OzaN belirtmiş,önceden de değimiz gibi 100 mesaj sınırımız var,bunu kişisel bir karar olarak algılamamanız dileği ile.

Ulvi Ç. benim sevdiğim bir dostumdur Furkan. İstediğine oyunu ver. Ulvi Ç. de sevdiğim bir arkadaş. O da en az benim kadar hak ediyor ama oyun sahibi sensin.

Şimdiden bana oy veren ya da varmeyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunar, şimdilik karar veremeyeceğimi ve anketin sonlarına doğru kararımı açıklayacağımı belirtirim.

Haklısın. Eleştirmen çok aktif bir üye olmasa (olamasa) da bana göre forumdaki en iyilerden biridir. İyi bir yorumcu.

Bana oy verenlere 600 lira maaş bağlatacağam. 2023 yolunda ilerleyeceğez

Buram buram ortalık siyaset kokmuş normaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...